Η Μελάνια γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ όταν ήταν 28, και σήμερα οι δυο τους μετρούν πάνω από 13 χρόνια γάμου. Μετά την ανάδειξή της σε Πρώτη Κυρία της Αμερικής, κάθε πτυχή της ζωής της πέρασε και περνά από ακτίνες Χ, ενώ με τη βοήθεια «καλοθελητών» όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια.

Όπως συνέβη με το δημοσιογράφο Jure Zorcic από τη Σλοβενία, που υποστηρίζει ότι ήταν ο πρώτος έρωτας της Μελάνια. Ο Zorcic ισχυρίζεται ότι τη γνώρισε στα 21 της χρόνια, όταν ζούσε ακόμη στη Σλοβενία και εργαζόταν ως μοντέλο. Οι δυό τους είχαν σχέση για μερικούς μήνες και μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Μελάνια έκανε σχέση.

Για την πρώτη συνάντησή τους, ο Zorcic περιγράφει ένα σκηνικό που θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από την ταινία Διακοπές στη Ρώμη, με την Όντρει Χέμπορν. «Οδηγούσα τη μηχανή μου σε έναν άδειο δρόμο και ξαφνικά πέρασε εκείνη. Σκέφτηκα ‘ποιο είναι αυτό το κορίτσι;’ πρέπει να γυρίσω, πρέπει να την ακολουθήσω. Ήταν πολύ όμορφη. Φορούσε ωραία ρούχα και ήταν κομψή», δηλώνει.

Ο ίδιος, που εργαζόταν στην τηλεόραση, θυμάται ότι η σχέση τους τερματίστηκε απότομα, όταν η Μελάνια έφυγε στο Παρίσι για να ακολουθήσει το όνειρό της στο μόντελινγκ.

Παρ΄ όλα αυτά, το επιτελείο του Τραμπ δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί του Zorcic είναι προϊόν της φαντασίας του και τα γεγονότα που περιγράφει είναι ανακριβή. Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα σλοβενικού ταμπλόιντ, ο ίδιος καταχράστηκε το ποσό των 14.000 από έναν δημοσιογραφικό όμιλο όπου εργαζόταν το 2011.

Δες το βίντεο.

 

TAGS