Υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ με ορδές φανατικών θαυμαστών που τη λάτρεψαν και συνεχίζουν να τη λατρεύουν όσο καμία άλλη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η λαμπερή ηθοποιός που γοήτευε τα πλήθη τόσο με το ταλέντο όσο και την ομορφιά της.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η λαμπερή ηθοποιός που γοήτευε τα πλήθη τόσο με το ταλέντο όσο και την ομορφιά της.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ζωή της ίσως να μην ήταν και τόσο ειδυλλιακή, μιας και ο γάμος της με τον μεγάλο της έρωτα Δημήτρη Παπαμιχαήλ, σημαδεύτηκε από πολλά ευτράπελα και άλλα τόσα προβλήματα. Ο γάμος αυτός βέβαια, ήταν και η αιτία να γεννηθεί ο μοναχογιός της Γιάννης, τον οποίο αγάπησε ότι τίποτε άλλο στη ζωή της.

Ο γάμος αυτός βέβαια, ήταν και η αιτία να γεννηθεί ο μοναχογιός της Γιάννης, τον οποίο αγάπησε ότι τίποτε άλλο στη ζωή της.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, μέσα από το Elena’s Diary, μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μία δημοσίευση του περιοδικού «Φαντάζιο» από το 1970, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ στα τα πρώτα του γενέθλια. Μαζί τους, μία ξανθιά μικρούλα, η οποία δεν είναι άλλη από τη Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS