Ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε κόντρα με τη Τζένη Καρέζη νομίζουμε πια πως είναι κοινώς αποδεκτό, μιας και οι δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι σε έναν χώρο τόσο ανταγωνιστικό όσο το θέατρο και ο κινηματογράφος, ήταν όλα ρόδινα και ήρεμα.

Πολλές θέλησαν να φτάσουν την εθνική μας σταρ σε φήμη και ταλέντο ή «να γίνουν η νέα Βουγιουκλάκη» όπως ήταν τότε της μόδας να λέει κάποια επίδοξη ηθοποιός, αλλά η Αλίκη φρόντιζε να εδραιώνει τη θέση της σε κάθε ευκαιρία, γεγονός που έκανε τουλάχιστον δύσκολο το έργο των ανταγωνιστριών της.

Ιδιαίτερα τεταμένη σχέση λοιπόν, είχε με την ηθοποιό Νίκη Λινάρδου ή Μπέμπη Κούλα όπως ήταν το όνομα με το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της. Η Νίκη Λινάρδου, υπήρξε η δεύτερη σύζυγος του Αλέκου Σακελλάριου και η μούσα του μιας και ήταν αυτός που τη βοήθησε να καθιερωθεί στον κινηματογράφο και το θέατρο. Ο Σακελλάριος λοιπόν συνήθιζε να λέει για τη σύζυγό του ότι είναι η «νέα Αλίκη» γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στη Βουγιουκλάκη.

Η Νίκη Λινάρδου, υπήρξε η δεύτερη σύζυγος του Αλέκου Σακελλάριου και η μούσα του μιας και ήταν αυτός που τη βοήθησε να καθιερωθεί στον κινηματογράφο και το θέατρο. Ο Σακελλάριος λοιπόν συνήθιζε να λέει για τη σύζυγό του ότι είναι η «νέα Αλίκη» γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στη Βουγιουκλάκη.

Μάλιστα η πρώτη σύγκρουση ήρθε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο» στην οποία η Νίκη Λινάρδου υποδύεται μία συμμαθήτρια της Αλίκης. Ο Σακελλάριος έκανε περισσότερα πλάνα στη σύζυγό του και όχι στην Αλίκη, κάτι που η Βουγιουκλάκη πρόσεξε και το είπε στον Φίνο. Το αποτέλεσμα ήταν ο Σακελλάριος να ξαναγυρίσει τις σκηνές και φυσικά να τσακωθεί με την πρωταγωνίστριά του. «Δεν θα μου πεις εσύ ένα σκ@@ο πώς θα κάνω τη δουλειά μου» φέρεται να είχε πει στην Αλίκη.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Σακελλάριος να ξαναγυρίσει τις σκηνές και φυσικά να τσακωθεί με την πρωταγωνίστριά του. «Δεν θα μου πεις εσύ ένα σκ@@ο πώς θα κάνω τη δουλειά μου» φέρεται να είχε πει στην Αλίκη.

Ένα άλλο περιστατικό, συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Η Αλίκη στο Ναυτικό». Η Λινάρδου παρακολουθούσε τα γυρίσματα και συνήθιζε να κοροϊδεύει τη Βουγιουκλάκη για τον τρόπο που χόρευε. Η Αλίκη φυσικά έγινε έξαλλη και απείλησε ότι δεν θα συνεχίσει τα γυρίσματα αν δε φύγει η Λινάρδου από το πλατό. Όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS