Όταν οι «Άγριες Μέλισσες» έβγαιναν στον αέρα, κανένας δεν φανταζόταν την τεράστια επιτυχία που θα σημείωναν και την αναγνωρισιμότητα που θα κέρδιζαν οι πρωταγωνιστές της. Νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί, αρκετοί «θεατρικοί» έγιναν πανελληνίως γνωστοί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, με το κοινό να θέλει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τη ζωή τους.

Μία από αυτούς, είναι φυσικά και η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μαρία Κίτσου. Η ταλαντούχα ηθοποιός με τα εκφραστικά μάτια μπορεί να έγινε πρόσφατα γνωστή στο ευρύ κοινό, η πορεία της όμως στο θέατρο κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι, μιας και θεωρείται από τις πιο ταλαντούχες της γενιάς της. Παρόλο που στην προσωπική της ζωή διατηρεί αρκετά χαμηλούς τόνους, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουν συνδέσει με τον συμπρωταγωνιστή της Δημήτρη Γκοτσόπουλο, με τον οποίο φημολογείται ότι είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

Παρόλο που στην προσωπική της ζωή διατηρεί αρκετά χαμηλούς τόνους, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουν συνδέσει με τον συμπρωταγωνιστή της Δημήτρη Γκοτσόπουλο, με τον οποίο φημολογείται ότι είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

Και μιας και η Μαρία Κίτσου είναι ένα πρόσωπο εξαιρετικά ενδιαφέρον, εμείς ανατρέξαμε και σε παλαιότερες εμφανίσεις της, προκειμένου να δούμε τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

Μία φωτογραφία από το 2009 μαζί με συναδέλφους της στα Βραβεία Χορν, τη δείχνει αρκετά αδυνατισμένη με πιο σκούρα μαλλιά και το γνωστό ντροπαλό και παράλληλα εκφραστικό της βλέμμα.

Γοητευτική και τότε, γοητευτική και τώρα!

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS