ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αγκαλιά με τη δίδυμη αδελφή της: Η Ζιζέλ έκλεισε τα 40 και πόσταρε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες

Τότε και τώρα: Μία φωτογραφική αναδρομή μέσα στα χρόνια έκανε το διάσημο μοντέλο με αφορμή τα γενέθλια της.

Αγκαλιά με τη δίδυμη αδελφή της: Η Ζιζέλ έκλεισε τα 40 και πόσταρε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες

Πολλά πράγματα ξέρει το ευρύ κοινό για το διάσημο σούπερ μοντέλο που ακούει στο όνομα Ζιζέλ. Η πανέμορφη Βραζιλιάνα που κυριάρχησε στη παγκόσμια μόδας της δεκαετίας των 00's και έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα που έχουν περάσει ποτέ από το παγκόσμιο μόντελινγκ.

Αυτό όμως που μάλλον δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι η 40χρονη, πλέον, Ζιζέλ έχει μία δίδυμη αδελφή την Πάτι, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Με αφορμή τα γενέθλια τους, το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να συστήσει την αγαπημένη της αδελφή σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας στο ίνσταγκραμ μία φωτογραφική αναδρομή στην οποία τη βλέπουμε αγκαλιά με την Πάτι από την παιδική ηλικία τους μέχρι σήμερα.

Στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες η Ζιζέλ έγραψε: «Σήμερα, η Πάτι κι εγώ γιορτάζουμε τέσσερις δεκαετίες που ζούμε σε αυτόν τον υπέροχο πλανήτη! Πόσο τυχερή είμαι που γεννήθηκα μαζί με τη δίδυμη αδερφή και καλύτερή μου φίλη! Είμαι τόσο ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που αποτέλεσαν μέρος αυτού του ταξιδιού. Τον σύζυγό μου, την οικογένειά μου (ειδικά τα αγαπητά μου παιδιά), τους φίλους μου και πολλούς ακόμα που δε συνάντησα ποτέ, αλλά με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι ευγνώμων για κάθε εμπειρία που με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Η καρδιά μου είναι γεμάτη! Ανυπομονώ για αυτό το καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μου, όπου θα χρησιμοποιήσω τα “εργαλεία” που απέκτησα τα τελευταία 40 χρόνια με σκοπό να βοηθήσω να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος. Η ζωή είναι πραγματικά το μεγαλύτερο δώρο!».

Αυτό που σίγουρα έκανε εντύπωση στους χρήστες του διαδικτύου είναι πως η Πάτι και η Ζιζέλ, αν και δίδυμες, έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά και δεν θυμίζουν καθόλου η μία την άλλη. Ωστόσο, η αδελφική τους αγάπη είναι διάχυτη στις εικόνες που ακολουθούν.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

Read Next

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.