Πολλά πράγματα ξέρει το ευρύ κοινό για το διάσημο σούπερ μοντέλο που ακούει στο όνομα Ζιζέλ. Η πανέμορφη Βραζιλιάνα που κυριάρχησε στη παγκόσμια μόδας της δεκαετίας των 00's και έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα που έχουν περάσει ποτέ από το παγκόσμιο μόντελινγκ.

Αυτό όμως που μάλλον δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι η 40χρονη, πλέον, Ζιζέλ έχει μία δίδυμη αδελφή την Πάτι, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Με αφορμή τα γενέθλια τους, το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να συστήσει την αγαπημένη της αδελφή σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας στο ίνσταγκραμ μία φωτογραφική αναδρομή στην οποία τη βλέπουμε αγκαλιά με την Πάτι από την παιδική ηλικία τους μέχρι σήμερα. 

Στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες η Ζιζέλ έγραψε: «Σήμερα, η Πάτι κι εγώ γιορτάζουμε τέσσερις δεκαετίες που ζούμε σε αυτόν τον υπέροχο πλανήτη! Πόσο τυχερή είμαι που γεννήθηκα μαζί με τη δίδυμη αδερφή και καλύτερή μου φίλη! Είμαι τόσο ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που αποτέλεσαν μέρος αυτού του ταξιδιού. Τον σύζυγό μου, την οικογένειά μου (ειδικά τα αγαπητά μου παιδιά), τους φίλους μου και πολλούς ακόμα που δε συνάντησα ποτέ, αλλά με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι ευγνώμων για κάθε εμπειρία που με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Η καρδιά μου είναι γεμάτη! Ανυπομονώ για αυτό το καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μου, όπου θα χρησιμοποιήσω τα “εργαλεία” που απέκτησα τα τελευταία 40 χρόνια με σκοπό να βοηθήσω να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος. Η ζωή είναι πραγματικά το μεγαλύτερο δώρο!».

Αυτό που σίγουρα έκανε εντύπωση στους χρήστες του διαδικτύου είναι πως η Πάτι και η Ζιζέλ, αν και δίδυμες, έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά και δεν θυμίζουν καθόλου η μία την άλλη. Ωστόσο, η αδελφική τους αγάπη είναι διάχυτη στις εικόνες που ακολουθούν.

Δείτε την ανάρτηση της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS