ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτό είναι το ποσό που διεκδικεί τελικά το Ε από τον Καρβέλα μετά τον καυγά με τον Μένιο Φουρθιώτη

Γιατί το κανάλι κινήθηκε νομικά και εναντίον της Άννας Βίσση;

Αυτό είναι το ποσό που διεκδικεί τελικά το Ε από τον Καρβέλα μετά τον καυγά με τον Μένιο Φουρθιώτη

Περίπου πριν από ένα μήνα και κάτι συνέβη το πιο αξιομνημόνευτό ίσως σκηνικό του Star Academy. Με άλλα λόγια ο επικός καυγάς ανάμεσα στο Νίκο Καρβέλα και τον Μένιο Φουρθιώτη που ακόμα συζητιέται το Twitter. Μετά από αυτό ο συνθέτης απομακρύνθηκε από το talent show αλλά το κανάλι του Ε φαίνεται πως τον κατηγορεί για ανεπανόρθωτη ζημιά στην τηλεθέαση και την εμπορικότητα του σόου και αποφάσισε να κινηθεί νομικά απέναντι του.

Το κανάλι θεωρεί ότι ο Νίκος Καρβέλας δεν τήρησε τους όρους του συμβολαίου και κατέθεσε τελικά πράγματι αγωγή εναντίον του διεκδικώντας το ασύλληπτο ποσό των 500.000 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω δεν προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση αφού το Ε έδειξε από την αρχή την πρόθεση να κινηθεί νομικά εναντίον του Νίκου Καρβέλα, αλλά τώρα ένα νέο δεδομένο εμπλέκει και την Άννα Βίσση στην υπόθεση, η οποία δεν είχε απλά προτείνει τον πρώην σύζυγο της για την θέση του κριτή αλλά είχε μπει στη διαδικασία να υπογράψει ως εγγυήτρια στο συγκεκριμένο συμφωνητικό.

Αυτό σημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια παραμένει στη θέση της το κανάλι ρίχνει και σε εκείνη την ευθύνη αφού το συμβόλαιο αναγράφει καθαρά πως «αποκλειστικά σε περίπτωση µη ενεργού παρουσίας του Νικολάου Καρβέλα στην εκποµπή ή και αποχώρησής του από αυτή έστω και σ’ ένα επεισόδιο καταπίπτει σε βάρος του η άνω ποινική ρήτρα για την οποία ευθύνονται αλληλεγγύως και εις ολόκληρον η Συνεργάτιδα και η εκ των αντισυµβαλλοµένων Άννα Βίσση. Τα αντισυµβαλλόµενα µέρη συνοµολογούν και αναγνωρίζουν ρητά και ανεπιφύλακτα ότι η άνω απαίτηση θα είναι ληξιπρόθεσµη, ορισµένη, εκκαθαρισµένη και απαιτητή. Συνεπώς, η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. θα δύναται να ενεργήσει όλα τα νόµιµα για την είσπραξη της ποινικής ρήτρας ασκώντας κάθε νόµιµο µέσο που της παρέχει ο Αστικός Κώδικας… ιδίως αν προβεί σε έκδοση διαταγής πληρωµής».

Βασιζόµενο σε όσα έχουν συµφωνηθεί και κατοχυρωθεί µε επίσηµα νοµικά έγγραφα, το Epsilon καταγγείλει τη συνεργασία µε τον συνθέτη και ζητά, τόσο από τον ίδιο, αλλά και από όσους εγγυήθηκαν τη συνεργασία µαζί του, (δηλαδή την εταιρεία καλλιτεχνικών παραγωγών Vanillia ΕΠΕ, στην οποία εµπλέκονται ως βασικός µέτοχος η Άννα και ως νόµιµος εκπρόσωπος η αδερφή της, Νίκη Βίσση) τη ρήτρα των 500.000 ευρώ και για την περαιτέρω ζηµιά που υπέστη το κανάλι, ύψους 2.500.000 ευρώ.

Μάλιστα, λέγεται ότι το διαζύγιο άρχισε να γίνεται πόλεµος από τη στιγµή που ο Νίκος Καρβέλας αρνήθηκε να επιστρέψει στο κανάλι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πήρε έναντι αµοιβής αν και δεν βρισκόταν πια στην καρέκλα του κριτή. «Αυτοί που παίρνουν τα χρήµατα οφείλουν να τα θυµούνται την ώρα που πρέπει να τα επιστρέψουν», δήλωσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το κανάλι.

Λόγω της συγκεκριµένης δικαστικής έκβασης, στην οποία ο συνθέτης δεν ανταποκρίθηκε, ήδη µπλοκαρίστηκαν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασµοί, ενώ ο ίδιος έχει δικαίωµα να ασκήσει ανακοπή κατά της διαταγής πληρωµής εντός 15 ηµερών από την επίδοσή της.

Δες παρακάτω το καυγά ανάμεσα στο Νίκο Καρβέλα και το Μένιο Φουρθιώτη

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024