Ακόμα μία νίκη πέτυχε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κατάφερε –παρότι κανείς δεν πίστευε σε κείνη- να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγωνίσματος και να «κλέψει» τη νίκη από τη νέα παίκτρια των «Μαχητών», Ζωή. Κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από του παίκτες τις αντίπαλης ομάδας.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, η «Μαχήτρια» Μελίνα μίλησε στην κάμερα «σφάζοντας» με τον τρόπο της την Κωνσταντίνα, αφήνοντας αιχμές για τον σωματότυπο και τα κιλά της.

«Η Κωνσταντίνα έδωσε ρεσιτάλ, έκανε μία ατελείωτη διαδρομή, έκανε όσα γιουβαρλάκια, ντολμαδάκια, κεφτεδάκια δεν έχουμε κάνει όλοι μαζί στη ζωή μας νομίζω από την αρχή μέχρι το τέλος… Βουτιές -μπόμπες θα τις έλεγα- και έφτασε κακήν κακώς στο τέρμα και δεν ξέρω πως έβαλε και τους στόχους και τράβηξε και τις σημαίες και απλά πήρε τη νίκη. Δε ξέρω τι να πω. Απίστευτο», δήλωσε η Μελίνα των «Μαχητών» on camera και… αυτομάτως μπήκε στη μαύρη λίστα των χρηστών του Twitter.

Τα σχόλια προς το πρόσωπό της ήταν κάτι παραπάνω από αρνητικά, με την Κωνσταντίνα να καταφέρνει να τη «σβήσει» χωρίς να έχει καν ιδέα για το τι εκείνη δήλωσε εναντίον της.

Το Twitter αποθέωσε τη Σπυροπούλου για τον αυτοσαρκασμό της, ενώ φρόντισε να χαρακτηρίσει τη Μελίνα ως την πιο μισητή παίκτρια του νέου Survivor.

Τα Τweets μιλούν από μόνα τους.

Πηγή: menshouse.gr

TAGS