Την πρώτη της επίσκεψη -κατά πάσα πιθανότητα- σε αγγλική παμπ έκανε η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η μόλις τριών χρόνων πριγκίπισσα έκανε μια στάση στην παμπ «The Phoenix» μαζί με την μητέρα της ώστε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, γιατί η κατάσταση είχε φτάσει... στο απροχώρητο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το προσωπικό, αλλά και οι πελάτες της παμπ ξαφνιάστηκαν, ενώ κάποιος ακούστηκε να λέει: «Αυτό μας δείχνει πως και οι βασιλικοί είναι όπως κάθε άλλη οικογένεια. Όταν τα παιδιά σου πρέπει να πάνε στην τουαλέτα, τότε πρέπει να πάνε».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από την είσοδο της Κέιτ Μίντλετον και της πριγκίπισσας Σάρλοτ στον χώρο, είχε προηγηθεί ένας μίνι έλεγχος στις τουαλέτες από μία ντετέκτιβ της βασιλικής Ομάδας Προστασίας. 

Η πάμπτη στην οποία συνέβη το περιστατικό.

Η τακτική πελάτης της οικογενειακής παμπ Μάγκι ΜακΚίνεϊ, δήλωσε στην Daily Mail: «Καθόμουν στην συνηθισμένη μου θέση, όταν κοίταξα έξω και είδα την Κέιτ Μίντλετον με την κόρη της, την Σάρλοτ. Το μικρό παιδί μπήκε στο μαγαζί μαζί με την μαμά του, πήγε στην τουαλέτα και μετά έφυγαν. Δεν έκατσαν πάνω από 10 λεπτά. Κάποιος μπήκε πρώτα μέσα και ρώτησε αν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα κορίτσι την τουαλέτα και στη συνέχεια ήρθαν. Φαινόντουσαν πολύ καλές, πολύ φυσιολογικές. Η πριγκίπισσα Κέιτ της κρατούσε το χέρι. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν όπως κάθε κοριτσάκι». Αντίστοιχα, ένας άλλος θαμώνας πρόσθεσε: «Πήγαινα στην παμπ όταν είδα την δούκισσα του Κέμπριτζ να βγαίνει από ένα μαύρο Range Rover που ήταν παρκαρισμένο σε έναν πλαϊνό δρόμο. Στη συνέχεια, βγήκε η κόρη της Σάρλοτ και περπάτησαν προς την παμπ. Ένας άνδρας με κοστούμι στεκόταν δίπλα στο αυτοκίνητο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», ενώ ένας τρίτος εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο οι αξιωματικοί προστασίας φρόντιζαν για την ασφάλεια μητέρας και κόρης όσο βρίσκονταν εκεί:

«Μία αστυνομικός μπήκε πρώτα μέσα και έλεγξε τις τουαλέτες. Στη συνέχεια, μπήκε η δούκισσα του Κέμπριτζ κρατώντας από το χέρι την Σάρλοτ. Το μικρό κορίτσι μπήκε στην τουαλέτα και μετά έφυγαν. Η αστυνομικός καθόταν δίπλα στο μπαρ, όσο ήταν στην τουαλέτα και προειδοποίησε τους πελάτες να μην τραβήξουν καμία φωτογραφία. Κανείς δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε μέχρι που κάποιος αναγνώρισε την Κέιτ. Είχαν παρκάρει το αυτοκίνητό τους έξω. Υπήρχαν κι άλλοι αστυνομικοί μέσα στο όχημα. Αλλά μόνο μία ήρθε στην παμπ».

Πηγή: reader.gr

TAGS