ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αδυνάτισμα εξπρές: Πόσα κιλά έχασε ο Βο στον πρώτο μήνα του Survivor;

Πλέον του πέφτει ακόμα και το μαγιό.

Αδυνάτισμα εξπρές: Πόσα κιλά έχασε ο Βο στον πρώτο μήνα του Survivor;

O Bo είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κράμα προσωπικότητας μέσα στο Survivor. Πληθωρικός αλλά πάντα χαλαρός και ήρεμος, αστείος και έξυπνος, μέτριος στα αγωνίσματα αλλά πολύ συμπαθής έχει γίνει viral στα social media με διάφορες αφορμές μέσα στο παιχνίδι.

Η είδηση όμως που εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο του ίντερνετ έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο γνωστός ράπερ, σε αυτό τον ένα μήνα που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο της Καραϊβικής, έχει χάσει κιλά. Πολλά κιλά. Κάτι που είναι άλλωστε εμφανές, αφού πλέον δεν του κάνει ούτε καν το μαγιό του.

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, στην εκπομπή Πρω1νό του ΑNT1, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πόσα ακριβώς κιλά έχει χάσει ο Bo στο σχετικά σύντομο αυτό χρονικό διάστημα:16 ολόκληρα κιλά.

Αυτό μάλιστα που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στους συντελεστές της πρωινής εκπομπής είναι το γεγονός ότι ο Bo έχει αδυνατίσει τόσο πολύ απλά παραμένει σφιχτός: «Ο Bo έχασε 16 κιλά, μου λέει η Ελεάννα. Περίμενα ότι αν αδυνατίσει θα είναι πλαδαρός. Ρε παιδιά, είναι σφιχτός! Τον είχες δει τον Bo από κοντά παλιά; Φοβερό το ότι έχασε κιλά και έμεινε μυώδης», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024