ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Αδελφέ, δεν ξέρουμε καν ποια είναι»: Όταν οι Ουίλιαμ και Κέιτ θέλησαν να διαλύσουν το γάμο του Χάρι

Σύμφωνα με τα περισσότερα δημοσιεύματα, τα προβλήματα για τους Χάρι και Μέγκαν άρχισαν όταν οι Ουλίαμ και Κέιτ δεν ενέκριναν τη σχέση και τη στάση τους.

«Αδελφέ, δεν ξέρουμε καν ποια είναι»: Όταν οι Ουίλιαμ και Κέιτ θέλησαν να διαλύσουν το γάμο του Χάρι

Με το παλάτι του Μπάκινγχαμ να τρέμει την ώρα και τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ (σύμφωνα με πληροφορίες, θα φτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων τον Αύγουστο), όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες εκείνες τις φορές που ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τη σχέση του μικρότερου γιου του Καρόλου με την Αμερικανίδα σύντροφο του, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που εδώ και πολύ καιρό κάνουν το γύρο του πλανήτη, τα μεγάλα προβλήματα στη ζωή του Χάρι και της Μέγκαν ξεκίνησαν πολύ νωρίς, από τη στιγμή που ο Ουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, δεν ενέκρινε την ξαφνική «κατάληψη» της Μέγκαν στη ζωή του αδελφού του. Μάλιστα, λέγεται πως προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη όταν ο Χάρι ανακοίνωσε την πρόθεση του να παντρευτεί την αγαπημένη του, υποστηρίζοντας πως το διάστημα της γνωριμίας τους (μόλις 16 μήνες) ήταν πάρα πολύ μικρό και ότι η οικογένεια δεν γνωρίζει στα αλήθεια ποια είναι η Μαρκλ και ποιές οι προθέσεις της.

«Αδελφέ, δεν ξέρουμε καν ποια είναι αυτή η γυναίκα και τι θέλει από εμάς. Σε παρακαλώ να περιμένες,» φέρεται να του είπε ο Ουίλιαμ στον Χάρι σε μία ιδιωτική τους συζήτηση. Δημοσίευμα της Sun είχε υποστηρίξει πως ο Χάρι, που αγαπάει σαν τρελός τη Μέγκαν, είχε γίνει έξαλλος με τον αδελφό του, κατηγορώντας τον πως πάει να του καταστρέψει τη σχέση πριν καλά-καλά αυτή αρχίσει. Φαίνεται ότι μετά από εκείνον τον τσακωμό οι σχέσεις των δύο αδελφών δεν διορθώθηκε ποτέ εντελώς.

Μετά το γάμο, η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Οι επιλογές της Μέγκαν και του Χάρι, ανάμεσα τους και το γεγονός ότι θέλησαν να διατηρήσουν την ιδιωτικότητα τους μετά τη γέννηση του μικρού Άρτσι και να μην περιφέρουν το παιδί τους μπροστά στις κάμερες, βρήκαν τελείως αντίθετους τους Ουίλιαμ και Κέιτ που κράτησαν τη βρετανική παράδοση και φωτογραφήθηκαν με τα νεογέννητα παιδιά τους έξω από το μαιευτήριο, σαν καλοί και πιστοί διάδοχοι του θρόνου.

Από την άλλη, η Ελισάβετ φαίνεται ότι είχε συμπαθήσει πολύ τη Μέγκαν Μαρκλ και ήθελε να την κάνει να αισθανθεί πραγματικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Έτσι, της είχε δώσει μερικά προνόμια που η Κέιτ δεν είχε ποτέ, όπως το δικαίωμα του να σπάσει αρκετές φορές το ενδυματολογικό πρωτόκολλο, να ταξιδέψει μόνο εκείνη μαζί της, σε κάποια βασιλική υποχρέωση, και να προσκαλέσει την μητέρα της, Ντόρια Ράνγκλαντ,στο κάστρο του Σάντριγχαμ για τα Χριστούγεννα του 2018. Αυτό το τελευταίο περιστατικό θύμωσε πολύ την Κέιτ, της οποίας οι γονείς δεν έχουν προσκεκληθεί ποτέ στο Σάντριγχαμ για τα παραδοσιακά Χριστούγεννα με τη βασίλισσα.

Σίγουρα μέσα στα όσα λέγονται υπάρχουν και αρκετές ανακρίβειες, κυρίως όσο αναφορά τους περίφημους τσακωμούς της Μέγκαν με μέλη του προσωπικού της Κέιτ Μίντλετον στο παλάτι του Κένσινγκτον. Πάντως φαίνεται ότι πράγματι υπήρξε κάποια σύγκρουση κατά την σύντομη περίοδο συγκατοίκησης των δύο ζευγαριών στο λονδρέζικο ανάκτορο, γιατί οι Μέγκαν και Χάρι τα μάζεψαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν να έφυγαν από κει μέσα, βρίσκοντας καταφύγιο στο σπίτι που τους χάρισε η Ελισάβετ στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Δείτε όλες τις φορές που οι Ουίλιαμ και Κέιτ συγκρούστηκαν με τον Χάρι και τη Μέγκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Κεντρική φωτογραφία: ΥοuTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.