ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άμπερ Χερντ: Τα χειριστικά τρικ που χρησιμοποιεί για να επηρεάσει το Δικαστήριο

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς, αναλύει τα πονηρά τρικ που χρησιμοποιεί η Χερντ για να μοιάζει γλυκιά και κακοποιημένη

Άμπερ Χερντ: Τα χειριστικά τρικ που χρησιμοποιεί για να επηρεάσει το Δικαστήριο

Στα πιο πρόσφατα νέα αυτής της ιστορίας, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, ανέλυσε την οπτική επικοινωνία που χρησιμοποιεί η Άμπερ Χερντ για να πετύχει αυτό που θέλει.

Όπως δήλωσε στη DailyMail, η Χερντ καταβάλλει «απελπισμένη προσπάθεια» να φαίνεται πιο συμπαθητική στο κοινό. «Η κατεύθυνση του βλέμματος και της ομιλίας της είναι πολύ σημαντική. Το ότι χαμογέλασε στους ενόρκους ήταν για να έρθει κοντά τους και να προκαλέσει μια συμπάθεια», είπε αρχικά η expert.

«Είναι πολύ συνηθισμένο να προσπαθεί κανείς να απευθυνθεί άμεσα στην επιτροπή, στις ΗΠΑ, όμως η Άμπερ φαίνεται να προσπαθεί να δημιουργήσει προσωπικές συνδέσεις με τα μέλη της επιτροπής, ξεκινώντας με χαμόγελα. Πρώτα χαμογελάει προς την κατεύθυνση του δικαστή κι αμέσως, γυρνάει το κεφάλι της προς την επιτροπή, δείχνοντας διαθέσιμη να απαντήσει σε κάθε τους ερώτηση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τα μεγάλα της όπλα

Τα μαλλιά

Κατά τα λεγόμενά της ειδικού ακόμα και ο τρόπος που χτενίζει τα μαλλιά της σημαίνει πολλά. «Η χωρίστρα της είναι στα αριστερά, πράγμα που σημαίνει ότι η επιτροπή μπορεί να έχει ξεκάθαρη θέα του προσώπου της.

Τα μάτια

Ένα ακόμη «όπλο» της ηθοποιού είναι τα μάτια όπως εξηγεί η ειδικός: «Η επιτροπή βλέπει τα μάτια της.Τα μάτια θεωρούνται ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος σε ένα δικαστήριο, όσον αφορά τα εσωτερικά συναισθήματα. Τείνουμε να εμπιστευόμαστε περισσότερο τους ανθρώπους, όταν μπορούμε να δούμε τις εκφράσεις των ματιών τους. Οπότε, η κυρία Χερντ προσπαθεί έτσι να δείξει ότι δεν έχει τίποτα απολύτως να κρύψει». Με όλα αυτά τα τεχνάματα, κατά την Τζούντι Τζέιμς, η Χερντ προσπαθεί να κερδίσει τον σεβασμό των μελών της επιτροπής και να τους δείξει ότι είναι «έρμαιό» τους, ότι εκείνοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο όσον αφορά στην ετυμηγορία και πως η ίδια δεν προσπαθεί να κατευθύνει τη δίκη. Μία στάση εντελώς αντίθετη από τον Ντεπ ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης κρατά το βλέμμα του χαμηλά και μία θέση ήπιων τόνων.

Τα δάκρυα

Αναφορικά τώρα με τα «δάκρυα» της Χερντ, όταν περιέγραψε τις «τραγικές» κατά την ίδια, στιγμές που έζησε στα χέρια του «βίαιου» Ντεπ, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος ανέφερε πως συμφωνεί με όσους θεωρούν ότι ήταν ψεύτικα. «Εμένα μου έμοιαζαν με υποκριτική. Είτε ήταν μια κακή ερμηνεία ή μια σύνθετη απάντηση κάποιου που έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Συνήθως υπάρχει μια αλλαγή στον φωνητικό τόνο κάποιου, όταν κλαίει. Έστω ένα τσαλάκωμα στο πιγούνι. Δεν ξέρω αν ήταν αληθινά».

Κεντρική φωτογραφία:Splash News/ Ideal Image

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.