Η οικογένεια Μπέκαμ είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο δεμένες στο χώρο της showbiz. Εμφανίζονται συχνά μαζί, φωτογραφίζονται ανά δύο ή ανά τρεις στο Instagram και κάνουν πλάκες και εκπλήξεις ο ένας στον άλλο.

Σε αντίθεση με τα παιδιά διασήμων που είναι κρυμμένα στη σκιά των γονιών τους, οι Μπέκαμ έχουν κάνει σαφές ότι έχουν μια ισότιμη οικογένεια και οι ομαδικές τους εμφανίσεις δεν είναι ποτέ «μαμαδίστικές» αλλά πάντα cool. Φυσικά, μια οικογένεια με τέτοια έκθεση δε θα μπορούσε να μη λειτουργεί με αυστηρούς κανόνες- άλλωστε οι Μπέκαμ έχουν αποδείξει ότι ελίσσονται με αξιοθαύμαστη μαεστρία στο παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων.

Ποιοι είναι λοιπόν οι 9 αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά τους;

Αυστηρά ωράρια

Η Βικτόρια έχει παραδεχτεί σε πολλές συνεντεύξεις της, ότι λειτουργεί με αυστηρό ωράριο, ώστε να ισορροπεί καριέρα και οικογένεια -η ίδια ξεκινά τη μέρα της στις 6 το πρωί. ‘Έτσι, έχει εμφυσήσει στα παιδιά της, την τήρηση του καθημερινού τους προγράμματος (με όποια ωράρια κι αν περιλαμβάνει αυτό).

 

 

Η μπάλα δεν μπαίνει μέσα στο σπίτι

Αυτό είναι σχετικά γνωστό- η Βικτόρια δεν αντέχει όταν τα παιδιά παίζουν μπάλα στο εσωτερικό του σπιτιού. Ωστόσο, αυτή είναι μια μάχη που χάνει καθημερινά.

Η γυμναστική της Βικτόρια είναι ιερή

Όπως έχει πει, η μόνη στιγμή της ημέρας που έχει για τον εαυτό της, είναι η στιγμή που γυμνάζεται, νωρίς το πρωί και το απόγευμα. Έτσι, είναι απαράβατος κανόνας για τα παιδιά να μην την απασχολούν, εκτός και αν πρόκειται για κάτι επείγον.

Τα παιδιά συνοδεύει πάντα ένας γονέας

Στην αρχή του γάμου τους, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ έκαναν μια συμφωνία: να είναι πάντα ο ένας από τους δύο μαζί με τα παιδιά. Έτσι, ποτέ δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι να κάνει ρομαντικές διακοπές χωρίς τα παιδιά- όταν κάποιος από τους δύο ταξιδεύει για δουλειά, ο άλλος μένει με τα παιδιά ή ταξιδεύουν οικογενειακώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι πολύ δεμένοι.

 

 

Κανόνες ευγενείας

Ένας τρόπος να προστατέψουν τη δημόσια εικόνα τους είναι να δείχνουν προς τα έξω ένα ευγενικό προφίλ. Τα παιδιά των Μπέκαμ δεν παραλείπουν ποτέ να πουν «ευχαριστώ» και «παρακαλώ», ενώ τηρούν τους κανόνες ευγενείας σε δειπνα και επίσημες εκδηλώσεις.

Η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν εκεί που είναι σήμερα και από την πρώτη στιγμή φρόντισαν να το μεταδώσουν στα παιδιά τους. Μάλιστα, ενθάρρυναν το μεγαλύτερο γιο τους, Μπρούκλιν Μπέκαμ να δουλέψει για μερικούς μήνες σε ένα καφέ, ώστε να καταλάβει την αξία των χρημάτων.

Όλα τα παιδιά πρέπει να τελειώσουν το σχολείο

Ανεξάρτητα από την καριέρα που θα επιλέξουν να ακολουθήσουν, το να τελειώσουν το σχολείο δεν τίθεται καν υπό συζήτηση για τους Μπέκαμ. Σωστοί.

Σαββατοκύριακο σημαίνει χρόνος με την οικογένεια

Οι Μπέκαμ περνούν τα Σαββατοκύριακά τους κάνοντας οικογενειακές εκδρομές και εξορμήσεις στην πόλη, σε μουσεία, εκθέσεις και ταινίες.

Το ζευγάρι δεν μαλώνει ποτέ μπροστά στα παιδιά

Αυτός είναι ένας κανόνας για τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια και έχουν δεσμευτεί να τον ακολουθούν αυστηρά. Είναι φυσικό να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ τους αλλά φροντίζουν αυτό να μην περνά ποτέ στα παιδιά τους.

Δες το βίντεο.

 

TAGS