Καρπός του έρωτα της Κιμ Μπάσινγκερ με τον Άλεκ Μπόλντγουιν, η όμορφη Άιρλαντ Μπόλντγουιν υπήρξε ένα από τα «διάσημα» παιδιά που βρέθηκαν πολύ νωρίς στη ζωή της αντιμέτωπα με τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η Άιρλαντ που έχει πάνω από 600 χιλιάδες ακολούθους στο ίνσταγκραμ μοιράζεται συχνά στα σόσιαλ μίντια στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωής, από το σπίτι της, τα λατρεμένα της κατοικίδια, τον σύντροφο της και τους αγαπημένους της γονείς, στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία.

Η 24χρονη Μπόλντγουιν που είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας, έκανε μία δυνατή εξομολόγηση για την προσωπική της μάχη με τις διατροφικές διαταραχές, ανεβάζοντας ένα βίντεο στην προσωπικό της σελίδα στο ίνσταγκραμ. 

Συμπληρώνοντας 6 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που θεραπεύτηκε από τη νόσο της νευρικής ανορεξίας, η Άιρλαντ στέλνει σε όλους τους ανθρώπους που πάσχουν από αυτή ή κάποια άλλη διατροφική πάθηση, ένα ηχηρό μήνυμα. 

«Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι σήμερα κλείνω 6 χρόνια που απελευθερώθηκα από την ανορεξία και τη βουλιμία και όλους τους άλλους διατροφικούς μου καταναγκασμούς και διαταραχές με τα οποία πάλευα για πολλά χρόνια. Σήμερα κλείνουν 6 χρόνια. Επομένως μπορείς κι εσύ να το κάνεις», είπε η 24χρονη κόρη της Κιμ Μπάσινγκερ και του Άλεξ Μπόλντγουιν, παρακινώντας τους πάντες να μην το βάζουν κάτω και να συνεχίσουν να παλεύουν για μία πιο ισορροπημένη και υγιή ζωή.

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS