Ήταν το reunion που περίμενε η ανθρωπότητα εδώ και πολλά χρόνια μιας και το εν λόγω sitcom έχει σημαδέψει γενιές γενιές και έχει γίνει σημαία της παγκόσμιας ποπ κουλτούρας των τελευταίων δεκαετιών. Αναφερόμαστε φυσικά στο νοσταλγικό επεισόδιο των «Friends» ή «Φιλαράκια» αν προτιμάτε, το οποίο προβλήθηκε πριν λίγες μέρες, σημειώνοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Αναφερόμαστε φυσικά στο νοσταλγικό επεισόδιο των «Friends» ή «Φιλαράκια» αν προτιμάτε, το οποίο προβλήθηκε πριν λίγες μέρες, σημειώνοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Όπως ήταν φυσικό, τα social media όχι μόνο των πρωταγωνιστών αλλά και όλων των φανς της σειράς πήραν φωτιά, με το Twitter να μη σταματά να σχολιάζει και την παραμικρή λεπτομέρεια του ιστορικού επεισοδίου.

Στον χορό των social media είπε να μπει και η ίδια η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ανέβασε φωτογραφίες από τα παρασκήνια του επεισοδίου, ποζάροντας με τους συμπρωταγωνιστές της αλλά και με τον σκηνοθέτη της σειράς.

Όπως ήταν φυσικό, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έγιναν ανάρπαστες, έχοντας μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια likes.

Όπως ήταν φυσικό, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έγιναν ανάρπαστες, έχοντας μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια likes.

Κάποιοι είπαν ότι το επεισόδιο ήταν βαρετό και ανούσιο. Εμείς θα πούμε ότι ήταν αρκετό για να γίνουν οι έξι φίλοι, και πολλοί άλλοι, πλουσιότεροι και μάλιστα κατά… πολλά μηδενικά.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: EPA/Terence Patrick

TAGS