Η Χαρούλα Αλεξίου βρέθηκε έστω και μέσα από βιντεοκλήση στην τηλεοπτική παρέα του «Έλα και θα δεις», όπου έκανε μια σειρά από συγκινητικές δηλώσεις. Για τη Γλυκερία, είπε πως «είναι η αγαπημένη μου, το άλλο μου μισό». Προσθέτοντας αμέσως: «Ζηλεύω να έρθω στο στούντιο, ανάμεσα στον Γιώργο και τη Γλυκερία».

Στη συνέχεια η αγαπημένη τραγουδίστρια θυμήθηκε μια ακρόασή της στο στούντιο Odeon το 1970, κοριτσάκι ακόμα. «Καθόμουν απέξω και περίμενα τη σειρά μου για να μπω. Και άκουγα που ηχογραφούσε ο Γιώργος το “Ο Νταλάρας τραγουδάει Καλδάρα”. Δεν γνωριζόμασταν με τον Γιώργο. Ήμουν εγώ έξω, είχα ετοιμάσει διάφορα τραγούδια, αλλά εκείνη τη στιγμή τα ξεχνάς όλα. Άκουσα το “Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι” και λέω, αυτό θα πω! Και είχα τη μεγάλη τύχη να είναι ο κύριος Απόστολος Καλδάρας μέσα στο στούντιο και έβαλε το χέρι του να πουν το “ναι”».

«Eίχα τη μεγάλη τύχη να είναι ο κύριος Απόστολος Καλδάρας μέσα στο στούντιο και έβαλε το χέρι του να πουν το “ναι”».

Η πρώτη φορά που ο Νταλάρας θυμάται, με τη σειρά του, τη Χαρούλα Αλεξίου ήταν σε μια άδεια που είχε πάρει ως φαντάρος. Είχε πάει στο Καν Καν, όπου η Αλεξίου τραγουδούσε με το Βοσκόπουλο και τον Διονυσίου.

Αυτές οι αναμνήσεις έγιναν αφορμή για να προχωρήσει ο Θοδωρής Αθερίδης σε μια προσωπική απολαυστική «αποκάλυψη» στον αέρα: «Με τον Γιώργο από το 1991 και μετά γίναμε φίλοι. Θυμάστε πότε τραγουδούσατε στη Θεσσαλονικιά οι δυο σας και η Άννα Βίσση; Εγώ τότε πήρα ένα αυτόγραφο με τον Γιώργο, με μια κιθάρα και τα μακριά του μαλλιά. Πίστευα ότι είχατε σχέση και ήσασταν ερωτευμένοι». «Μα είμαστε, ακόμα!» σχολιάζουν και οι δύο γελώντας.

Στη συνέχεια η ερμηνεύτρια αποκαλύπτει ένα γεγονός που της προκαλεί συγκίνηση: «Η μητέρα μου πήγαινε και καθάριζε το σπίτι σας», λέει στον γιο του Απόστολου Καλδάρα, Κώστα, που επίσης βρίσκεται στο στούντιο. «Και εγώ έκανα πολύ συμπτωματικά ακρόαση με τον κύριο Απόστολο». Μαζί θυμούνται ότι αργότερα έκαναν πρόβες οι τρεις τους (η Χαρούλα Αλεξίου, ο Απόστολος και ο Κώστας Καλδάρας) και ο Κώστας έκανε από τη Χαρούλα τράκα τα τσιγάρα, «παράνομα φυσικά».

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτο: Glomex
 

TAGS