Κάθε πρωί, αμέσως μετά το γυμναστήριο, ή και στο γραφείο πριν βγούμε για ένα γρήγορο ποτό, η Bellissima Magic Straight Brush είναι η τέλεια λύση για να ανανεώσουμε το look μας, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα! Η Bellissima Magic Straight Brush είναι ιδανική για φυσικά ίσια ή κυματιστά μαλλιά, καθώς κατορθώνει να βάλει τέλος στο φριζάρισμα.

Η Bellissima Magic Straight Brush είναι η ηλεκτρική βούρτσα ισιώματος που κάνει τα μαλλιά ανάλαφρα, ίσια και λαμπερά. Η μεγάλη επιφάνεια της βούρτσας έχει 69 εσωτερικές και εξωτερικές πλαστικές τρίχες που εξασφαλίζουν καλύτερη επαφή με τα μαλλιά και 40 κεντρικές θερμαινόμενες τρίχες, που αποτελούν τον πυρήνα της βούρτσας.

Οι θερμαινόμενες τρίχες «στρώνουν» τα μαλλιά χωρίς να τα καταστρέφουν, χάρη στην κεραμική επίστρωση Gloss Ceramic Coating που επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας κι εξασφαλίζει μια εξαιρετικά απαλή κίνηση της βούρτσας στα μαλλιά.

Επιπλέον, η Bellissima Magic Straight Brush ενυδατώνει και γυαλίζει τα μαλλιά, ενώ μειώνει το φριζάρισμα χάρη στo Ion Technology, το σύστημα ιονισμού που ενεργοποιείται από το κουμπί τροφοδοσίας της βούρτσας ισιώματος.

H Bellissima Magic Straight Brush εγγυάται γρήγορο styling χάρη στη μεγάλη θερμαινόμενη επιφάνεια και το περιστρεφόμενο καλώδιο τροφοδοσίας που δεν μπερδεύεται κατά τη χρήση.

TAGS