Πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Όταν είδα το κατακόκκινο μπουκάλι του Modern Muse Le Rouge Gloss, αυτή η πίστη μου επιβεβαιώθηκε. Ένα κομψό, ψηλό μπουκάλι με απαλές στρογγυλεμένες πλευρές, όλες βουτηγμένες στην ένταση του πορφυρού χρώματος. Του χρώματος της ταχύτητας και της σαγήνης.

Δε χάνω στιγμή. Το δοκιμάζω. Φσιτ! Δύο σταγόνες στον αριστερό μου καρπό αρκούν για να καταλάβω ότι αυτό το άρωμα έχει φτιαχτεί για να ντύσει τις μέρες και τις νύχτες μου. Φρουτώδες, αισθησιακό ξυλώδες άρωμα. Μυρίζω τις νότες από ζουμερά κόκκινα φρούτα, ενώ από την καρδιά του αρώματος αναδύεται μια εσάνς πολυτελούς δέρματος. Το απόλυτο glamour εγκλωβισμένο σε ένα μπουκάλι.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί στα σόσιαλ το hashtag #modernmuse κυριαρχεί. Η μούσα των αρωμάτων έχει ξετρελάνει χιλιάδες γυναίκες και τώρα μάγεψε κι εμένα. Φορώντας το νιώθω ότι η πλευρά του χαρακτήρα μου που αναζητά τον αισθησιασμό και τη λάμψη ζωντανεύει. Ότι η αυτοπεποίθησή μου «ντύνεται» στα κόκκινα και βγαίνει για ποτό με τις φίλες της.

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι πλέον έτοιμη για «ηλεκτρισμένες» καταστάσεις. Το Modern Muse Le Rouge Gloss είναι το μαγικό μου φίλτρο. Κατακόκκινο όπως και το κραγιόν στα χείλη μου. Κατακόκκινο όπως και το βερνίκι στα νύχια μου. Κατακόκκινο όπως και το κοστούμι μου, το οποίο αναδεικνύει τη θηλυκότητά μου με έναν μοναδικά δυναμικό τρόπο.

Είμαι έτοιμη να εθιστώ σε αυτούς που θα εθιστούν μαζί μου και χαριτολογώντας λέω σε όλους όταν με ρωτάνε το όνομά μου: «το μεσαίο μου όνομα είναι σειρήνα».

 

TAGS