Καλοκαίρι, διακοπές, θάλασσα, ήλιος και… αφυδατωμένα μαλλιά. Θα μου πεις, αν το τίμημα για όλα τα παραπάνω είναι τα αφυδατωμένα και ενίοτε θαμπά και γεμάτα ψαλίδα μαλλιά, ίσως και να το πληρώσω! Και αν σου λέγαμε ότι καλοκαίρι και τα υγιή λαμπερά μαλλιά μπορούν να συνδυαστούν πανεύκολα και με ελάχιστο κόστος;

Όχι, δεν εφευρέθηκε ακόμα το κινούμενο κομμωτήριο το οποίο θα μπορέσεις να πάρεις στο νησί για να σε περιποιηθεί έπειτα από μία εξαντλητική αλλά άκρως ικανοποιητική μέρα στην παραλία, αλλά υπάρχει κάτι εξίσου αποτελεσματικό, σίγουρα πιο οικονομικό και αναμφισβήτητα πιο βολικό.

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Aveda, υπόσχονται όλα τα παραπάνω! Προστασία, ενυδάτωση και λάμψη. Με σειρές που καλύπτουν όλα τα γούστα, είναι εδώ για να αναδομήσουν την ταλαιπωρημένη τρίχα με τη θεραπεία επανόρθωσης και ενδυνάμωσης μαλλιών botanical repair™, η οποία θρέφει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά αποτρέποντας το σπάσιμο, ενώ η ενυδατική μάσκα τους χαρίζει τη χαμένη τους στιλπνότητα.

Με σειρές που καλύπτουν όλα τα γούστα, είναι εδώ για να αναδομήσουν την ταλαιπωρημένη τρίχα με τη θεραπεία επανόρθωσης και ενδυνάμωσης μαλλιών botanical repair™, η οποία θρέφει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά αποτρέποντας το σπάσιμο, ενώ η ενυδατική μάσκα τους χαρίζει τη χαμένη τους στιλπνότητα.

Και αν τα ίσια μαλλιά ταλαιπωρούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα σγουρά περνάνε ακόμη πιο δύσκολα. Τα superfoods της NUTRIPLENISH, υπόσχονται, μεταξύ άλλων, να φροντίσουν και να ενυδατώσουν τις μπούκλες σας ακόμα και έπειτα από ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο.

Μπορεί βέβαια η περιποίηση των μαλλιών να είναι σημαντική μετά τη θάλασσα, αλλά είναι εξίσου απαραίτητη και η προστασία τους όσο απολαμβάνουμε τον ήλιο στην ξαπλώστρα μας. Μαζί με το αντηλιακό σώματος, απαραίτητα είναι και τα sun care προϊόντα μαλλιών τα οποία προστατεύουν την τρίχα όσες ώρες και αν καθίσουμε στην παραλία.

Όλα αυτά, και ακόμα περισσότερα θα τα βρείτε στο AVEDA.gr. Και επειδή οι εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν, καλό θα είναι να κινηθείτε γρήγορα για να προλάβετε τις καλύτερες προσφορές στα πιο ποιοτικά προϊόντα.

Κεντρική φωτογραφία: iStock