Μπορεί το μπλε χρώμα να συμβολίζει, σε όρους εκλαϊκευμένης ψυχολογίας, τη μελαγχολία (feeling blue), όμως φέτος κατακτά τη θέση που του αξίζει: γίνεται έμβλημα της κομψότητας, της θετικής διάθεσης και της αυτοπεποίθησης. Αφού το Κλασικό Μπλε επιλέχθηκε από την Pantone ως το Χρώμα του 2020, τώρα η εταιρεία La Roche-Posay επέλεξε μια απόχρωσή του για ένα νέο βερνίκι νυχιών που ανέπτυξε σε συνεργασία με ασθενείς με καρκίνο και παρουσίασε με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης.

Το νέο, μπλε βερνίκι Toleriane, που μπορούμε να βρούμε στα φαρμακεία, δημιουργήθηκε στη φιλοσοφία του σλόγκαν «Feel Better, Live Better», του brand που στηρίζει για δεύτερη χρονιά τη μάχη κατά του καρκίνου. Όταν ο ασθενής νιώθει καλά, ζει καλύτερα, για αυτό και η La Roche-Posay αφιερώνει αυτόν το μήνα στο δικαίωμα των γυναικών με καρκίνο να έχουν αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία.

Αποστολή της La Roche-Posay είναι να αλλάζει τη ζωή του ευαίσθητου δέρματος και ειδικά των ασθενών με καρκίνο. Έτσι, εκτός των προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας αναπτύσσει δράσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της διάθεσης των ασθενών.  

Η μακροχρόνια δράση της εταιρείας κατά του καρκίνου

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια της La Roche-Posay, εδώ και πολλά χρόνια, στηρίζουν έμπρακτα τη μάχη των ασθενών με τον καρκίνο, προσφέροντας ειδικά σχεδιασμένες δερματολογικές λύσεις που μειώνουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες και ανακουφίζουν το δέρμα και προγράμματα υποστήριξης και αποκατάστασης ογκολογικών ασθενών, στο Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay, στη Γαλλία.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες στο δέρμα είναι πολύ συχνές για τους ασθενείς με καρκίνο, γεγονός που απαιτεί μια εξειδικευμένη δερμοκαλλυντική φροντίδα. Παράλληλα, κάθε δέρμα, ακόμα και το πιο ευαίσθητο, έχει δικαίωμα σε μια ολοκληρωμένη make up beauty ρουτίνα. Η La Roche-Posay με τα προϊόντα της δεσμεύεται για μακιγιάζ με φυσικό αποτέλεσμα, ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα, που ικανοποιεί τις ανάγκες των γυναικών παρέχοντας ταυτόχρονα απόλυτη ασφάλεια.

Επιπλέον, από τις αρχές του 2019 η La Roche-Posay ενισχύει το έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ με μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση και ανακούφιση των ασθενών από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των θεραπειών κατά του καρκίνου, στο δέρμα.

Το πρόγραμμα υποστήριξης περιλαμβάνει:

1. Δερματολογικές εσπερίδες ενημέρωσης ασθενών, νοσηλευτικού προσωπικού & συγγενών.

2. Δράσεις ενημέρωσης, φροντίδας και ομορφιάς (περιποίηση και make-up) για τους ασθενείς.

3. Διάθεση προϊόντων & ενημερωτικού υλικού σε ασθενείς σε ογκολογικά νοσοκομεία.

Δείτε το καινούριο βερνίκι νυχιών κατά του καρκίνου:

Toleriane Silicium, La Roche-Posay, www.larocheposay.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS