Γράφει η beauty editor Erin Jahns, γνωστή infleuncer με δυνατό λογαριασμό στο Instagram ότι «ανάμεσα σε μία μεγάλη συλλογή από προϊόντα Chanel, Charlotte Tilbury, Νars, Westman Atelier και Dior, ανακατεμένα μαζί τους στα συρτάρια μου υπάρχουν και μερικά υπέροχα προϊόντα ομορφιάς που μπορείς να βρεις ακόμα και στο σούπερ μάρκετ, τα οποία δεν κοστίζουν περισσότερο από 10 ευρώ και κάνουν μικρά θαύματα στην επιδερμίδα μου».

Η Jahns που μιλάει συχνά για την μητέρα της στα κείμενα της, μία απίθανη, υπέρκομψη γυναίκα 71 ετών, που όλες ζηλεύουμε για την γοητεία και την ομορφιά της, έχει παρουσιάσει κατά καιρούς διάφορα καλλυντικά τα οποία της σύστησε η μαμά της και τα οποία την άφησαν με το στόμα ανοικτό. 

Η Erin Jahns από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται ξεχωριστή αναφορά σε ένα σούπερ οικονομικό highlighter, ένα απαραίτητο συστατικό κάθε γυναικείου νεσεσέρ που πολλές από εμάς συχνά αναβάλουμε να αγοράσουμε.

Πώς θα ήταν όμως τα πράγματα αν ένα πολύ αποτελεσματικό highlighter δεν κόστιζε περισσότερο από 5 ευρώ; Η Jans υποστηρίζει πως η μητέρα της τής πρότεινε πρόσφατα να εμπιστευτεί το highlighter της Wet n Wild ένα makeup στικ με έξτρα καλυπτική δράση που φωτίζει τα σωστά σημεία της επιδερμίδας, κάνοντας την να φαίνεται πιο καθαρή, πιο φωτογενής και πιο νεανική.

Η μητέρα της Jahns δείχνει το αποτέλεσμα.

Το αποτελεσματικό προϊόν που μπορεί να λειτουργήσει και σαν κονσίλερ είναι διαθέσιμο μέσω διαδικτύου και φτάνει μέχρι Ελλάδα στην τιμή των μόλις 5 ευρώ. Το κόστος είναι τόσο χαμηλό που αξίζει να δοκιμάσουμε αν η Jars έχει δίκιο.

Δες το εδώ

Wet n Wild MegaGlo Makeup Stick Conceal and Contour $4.29

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS