ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

WomanTOC + Skingurus: Μια όμορφη νέα στήλη που στέκεται στην επιδερμίδα (σου)

Οι γκουρού της ομορφιάς, Αντωνία Θωμοπούλου και Λένα Ιωαννίδου και εμείς, το womantoc.gr, από 'δω και πέρα θα σε ενημερώνουν για ό,τι νέο γύρω από την κοσμετολογία.

WomanTOC + Skingurus: Μια όμορφη νέα στήλη που στέκεται στην επιδερμίδα (σου)

Με την Αντωνία και τη Λένα γνωριζόμαστε από παλιά. Από εκείνη την εποχή του ξεφυλλίσματος. Πολύ πριν το scroll down, τα google analytics και τα κλικς. Από την εποχή των περιοδικών.

Σήμερα, ακολουθώντας τα καλέσματα των καιρών και έχοντας τόσο εκείνες όσο κι εμείς περάσει -με επιτυχία- στον κόσμο των digital media, ξανασυναντιόμαστε σε μια συνέργεια που ως μοναδικό στόχο έχει την ομορφιά. Την φροντίδα, την περιποίηση και την αγάπη για την επιδερμίδα σου. Το δέρμα σου, άλλωστε, είναι ο καμβάς σου. Πάνω σε αυτό χτίζεις την προσωπικότητά σου.

«Στο skingurus.gr δεν θα βρείτε ίσως κάθε νέο καλλυντικό που κυκλοφορεί στην αγορά αλλά αυτό που εμείς κρίνουμε ότι αξίζει να γνωρίσετε» λένε η Αντωνία και η Λένα στο εισαγωγικό τους σημείωμα, στο σάιτ τους και συνεχίζουν:

«Σίγουρα όμως θα σας ενημερώνουμε για ό,τι σημαντικό και καινοτόμο συμβαίνει στο χώρο της κοσμητολογίας. Μέσα από το skingurus.gr θα ανακαλύψετε πρακτικές, εύκολες και δοκιμασμένες λύσεις για μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα της επιδερμίδας και θα βρείτε απαντήσεις στις δικές σας απορίες. Στο skingurus.gr θα έχουν βήμα καταξιωμένοι ειδικοί ή επιστήμονες και θα μας εξηγούν με απλά λόγια τις σύνθετες λειτουργίες του δέρματος. Στο skingurus.gr θα μπορέσετε να αποκρυπτογραφήσετε την ταυτότητα γνωστών και άγνωστων συστατικών που κρύβονται πίσω από τις ετικέτες των καλλυντικών. Τέλος, στο skingurus.gr θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο χρόνο μέσα από τις ιστορίες μυθικών οίκων, εμπνευσμένων δημιουργών και εμβληματικών προϊόντων ομορφιάς. Και κάτι τελευταίο. Όσο κι αν αγαπάμε την ελληνική γλώσσα η ομορφιά έχει συχνά τους δικούς της αμετάφραστους κώδικες. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να μας συγχωρήσετε για τα αγγλικά που συχνά πυκνά θα παρεισφρέουν στο skingurus.gr».

Μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνες. Γι' αυτό και από 'δω και πέρα θα διαβάζετε τις γκουρού της επιδερμίδας μέσα από το womantoc.gr.

Ελπίζουμε να το απολαύστε.

Δείτε ένα βίντεο καλωσορίσματος με τις δύο κυρίες των skingurus.gr, την Αντωνία Θωμοπούλου και την Λένα Ιωαννίδου παρέα με τις δημοσιογράφους του womantoc.gr, την Ανδρονίκη Κολοβού και την Έφη Αλεβίζου.

Read Next

29 Απρ 2024

Aμάλ Κλούνει: 3 αλλαγές στην εμφάνισή της που την έκαναν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι μικρές αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της που έκαναν μεγάλη διαφορά.

Περισσότερα από

Ομορφιά

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;