«Το Μisfit είναι ένας χώρος, που περιπαικτικά αποκαλούμε grownups playground, μια παιδική χαρά για ενήλικες» λέει η Ρένα Βουτσινά.

«Συνδυάζει την περιποίηση άκρων ανδρών και γυναικών με την απόλαυση φρέσκων χυμών, καφέ, ιταλικά panini και κοκτέιλς. Θέλαμε να φτιάξουμε ένα χώρο διαφορετικό από τα υπόλοιπα nail studio, στον οποίο αυτός που έρχεται να μπορεί να χαλαρώσει, να θέλει να περάσει ώρα εδώ» συνεχίζει. 

«Με τη συνέταιρο μου, Γιολίνα Μπρούσαλη, σκεφτόμασταν από πέρσι να κάνουμε ένα μαγαζί μαζί. Θέλαμε, αρχικά, να κάνουμε ένα winebar με fingerfood και deli. Είχαμε ξεκινήσει να βλέπουμε κάποιους χώρους στην περιοχή». 

«Σε ένα ταξίδι της στο Λονδίνο, είδε ένα nail studio μεσοτοιχεία με ένα μπαρ, με τις Αγγλίδες μέσα να φτιάχνουν τα νύχια τους πίνοντας κοκτέιλ και ακούγοντας μουσική. Θυμάμαι τη μέρα που μου το είπε, την ώρα που της έκανα κοιλιακούς -είμαι και η personal trainer της- και το βρήκαμε φανταστική ιδέα. Το αφήσαμε όμως εκεί» εξηγεί η Ρένα.

Θέλαμε να φτιάξουμε ένα χώρο διαφορετικό από τα υπόλοιπα nail studio, στον οποίο αυτός που έρχεται να μπορεί να χαλαρώσει, να θέλει να περάσει ώρα εδώ
Υπάρχει lounge χώρος που μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του ή το ποτό του, καθώς και κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών που προσφέρουμε

«Μετά από κάποιους μήνες, άδειασε ένας χώρος δίπλα από ένα ιταλικό καφέ/εστιατόριο της περιοχής, το Facce Strane. Μου το ανέφερε, και τότε θυμήθηκα αυτό που είχε δει στο Λονδίνο. Θα κάνουμε αυτό που είδες, αναφώνησα. Η ενασχόληση με τα νύχια άλλωστε είναι μία πολύ fun διαδικασία και θα ταιριάζει τέλεια με δροσερά και πολύχρωμα cocktails. Η ονομασία προέκυψε λίγο από αυτό το συνδυασμό και πιο πολύ από ένα δικό μας inside joke». 

«Υπάρχει lounge χώρος που μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του ή το ποτό του, καθώς και κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επίσης έχουμε προς πώληση καλλυντικά (κρέμες, scrub, lip balm, facial toner) της ελληνικής εταιρείας Απείρανθος. Όλα τα προϊόντα είναι 100% φυσικά. Επίσης, υπάρχουν προς πώληση πετσέτες θαλάσσης της επίσης ελληνικής εταιρείας Οnezipper. Τον χώρο τον επιμελήθηκε η Εύη Γκλαβάνου » πληροφορεί η Ρένα. 

*Το Misfit nails & cocktails βρίσκεται στη λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου 5-7, στο δρόμο του ξενοδοχείου Caravel. Λειτουργεί Τρίτη με Παρασκευή 9:00 π.μ με 10:00 μ.μ. και το Σάββατο 10:00 π.μ. με 6:00 μ.μ. 

Facebook Nails&Coctails

TAGS