Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την ανατροπή στα μαλλιά της εν μέσω καραντίνας και εμείς δεν έχουμε παρά να την επικροτήσουμε. H Δούκισσα του Cambridge έχει χαλαρώσει περισσότερο αυτή τη διαφορετική περίοδο και αυτό φαίνεται και στα μαλλιά της καθώς έχει εμφανιστεί με πιο χαλαρές μπούκλες στα τελευταία videos της, λανσάροντας το ανέμελο look beach waves.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Εξάλλου, όσο ο καιρός ζεσταίνει, το καλοκαίρι επιβάλλει πιο χαλαρά χτενίσματα και σίγουρα όχι υπερβολικό styling και στημένες φόρμες. Αν θέλετε να δημιουργήσετε τα φυσικά beach waves της Κέιτ στα μαλλιά σας πρέπει να γνωρίζετε μερικά μυστικά.

Αρχικά, αυτό το χτένισμα απαιτεί μια πιο συγκεκριμένη διαδικασία ώστε το  αποτέλεσμα με τους ατημέλητους κυματισμούς να θυμίζει ότι δημιουργήθηκε φυσικά από το νερό της θάλασσας. Αυτά είναι τα βήματα για να πετύχετε το πολυπόθητο φυσικό beach look.    

Αρχικά, εφαρμόστε μια mousse σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά. Η hair mousse, μάλιστα, θα μπορέσει να δράσει μέσα στην τρίχα και να σας χαρίσει φυσικές μπούκλες, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Εναλλακτικά, μπορείτε να προτιμήσετε κάποιο ειδικό salt spray, που θα πετύχει ένα εξίσου beachy αποτέλεσμα.

Αφού στεγνώσουν, χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία τμήματα, για να διευκολύνετε τη διαδικασία και φυσικά να τελειώσετε πιο εύκολα και γρήγορα. Έπειτα στερεώστε τα sections αυτά με μεγάλα τσιμπιδάκια και ξεκινήστε να δημιουργείτε μπούκλες με το ψαλίδι σας. Ξεκινήστε από το πίσω μέρος του κεφαλιού σας και έπειτα περάστε στις μπροστινές τούφες.

Για να πετύχετε τις τέλειες μπούκλες που θα μοιάζουν με beach waves, χρειάζεται να ακολουθήσετε τον σωστό τρόπο: Αρχικά, πιάστε μια χοντρή τούφα, τυλίξτε την προσεκτικά στο ειδικό εργαλείο και αφήστε την για περίπου 40 δευτερόλεπτα μέχρι να ζεσταθεί καλά η τρίχα. Είναι σημαντικό να χωρίσετε τα μαλλιά σε χοντρές τούφες, καθώς οι πολύ λεπτές τούφες δεν αφήνουν τόσο φυσικό αποτέλεσμα και δείχνουν πιο στημένες.

Τέλος τινάξτε το κεφάλι λίγες φορές για να ξεφορμαριστούν φυσικά, εφαρμόστε λίγη λακ, και μετά ένα hair oil, με shimmer ή χωρίς, και χαρίστε στον εαυτό σας αυτό το αξεπέραστο λαμπερό look.

Δείτε και το αναλυτικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS