Κάθε πρωί που ξυπνάς για να πας δουλειά, οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις είναι συγκεκριμένες και χρονομετρημένες, προκειμένου να μην αργήσεις να φτάσεις στο γραφείο. Φτιάχνεις καφέ, ντύνεσαι γρήγορα και βάφεσαι, όσο πιο όμορφα μπορείς. Παρόλα αυτά, σίγουρα έχεις βαρεθεί να παλεύεις να τοποθετήσεις σωστά το eyeliner, έτσι ώστε να μην μουτζουρωθείς, να μη χρειαστεί να ξεβαφτείς και να το ξανακάνεις από την αρχή.

Τελικά, υπάρχει τρόπος να πετύχεις ένταση στο βλέμμα σου, χωρίς να πασαλειφτείς και να έχεις το κλασικά έντονο eye cat μακιγιάζ; Βεβαίως και υπάρχει. Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο για να ανακαλύψεις πως μπορείς να αντικαταστήσεις την αυστηρή γραμμή του eyeliner με αυτό το νέο μακιγιάζ, που δίνει ένταση στο βλέμμα, χωρίς όμως να φαίνεται υπερβολικό και βραδινό.

Αρκεί να θυμάσαι, ότι θα χρειαστείς ένα μολύβι ματιών και μία σκιά. Ξεκίνα λοιπόν, εφαρμόζοντας το μολύβι πάνω στη νοητή γραμμή, που ενώνει την άκρη του ματιού σου με το φρύδι και μόλις τελειώσεις τοποθέτησε και τη σκιά. Σίγουρα δεν θα σου πάρει πάνω από πέντε λεπτά για να έχεις ένα ολοκληρωμένο πρωινό μακιγιάζ με ένταση στο βλέμμα.

Δες το αναλυτικό βίντεο με το μυστικό:

 

TAGS