Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την Τζένιφερ Άνιστον, αλλά εκείνο που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί είναι ότι η εμφάνισή της αποπνέει κάτι το αιώνια νεανικό. 

Είναι μια αίσθηση που δεν σχετίζεται με τις όποιες παρεμβάσεις έχει κάνει στο πρόσωπο και το σώμα της, αλλά μάλλον με μια διάθεση, μια θετική ενέργεια που μοιάζει να πηγάζει από μέσα της. 

Αυτή η αύρα, ενισχύεται ακόμα περισσότερο, με την προτίμηση της Άνιστον στις απλές, επιμελώς ατημέλητες εμφανίσεις και το φυσικό, γήινο μακιγιάζ- σχεδόν ποτέ δεν την έχουμε δει να καταφεύγει σε υπερβολές, αντίθετα, φροντίζει να τονίζει με τον καλύτερο τρόπο τα φυσικά χαρακτηριστικά της. 

Μιλώντας σε γυναικείο περιοδικό, η Τζεν επιβεβαίωσε την υποψία μας- η ρουτίνα ομορφιάς της είναι απλή και ανθεκτική στο χρόνο- όπως δήλωσε, χρησιμοποιεί το ίδιο προϊόν ομορφιάς εδώ και 15 χρόνια. 

Τι είδους προϊόν είναι; Ένα απλό ταπεινό μολύβι χειλιών και συγκεκριμένα το Automatic Lip Pencil Duo της Estee Lauder στην απόχρωση Fig. 

Δες το εδώ.

To Automatic Lip Pencil Duo της Estee Lauder

«Μπορείς να το φορέσεις τα πάντα και να το συνδυάσεις με κάθε τύπο μακιγιάζ», δήλωσε η 49χρονη ηθοποιός, ενώ όπως είπε, η υγιής και λαμπερή επιδερμίδα της οφείλεται κατά κύριο λόγο στους τακτικούς καθαρισμούς προσώπου. 

Το μολύβι χειλιών, παραμένει ακόμη ένα ανεξερεύνητο «όπλο» ομορφιάς για πολλές γυναίκες, που το θεωρούν κάπως αχρείαστο, εφόσον καλύπτεται από το κραγιόν. 

Αυτό δεν ισχύει, καθώς το μολύβι χειλιών επιτρέπει έναν ακριβή σχηματισμό του στόματος (στο οποίο, μπορείς άνετα να κλέψεις, κάνοντας τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα), μπορεί να αλλάξει την απόχρωση του κραγιόν αλλά και να φορεθεί σκέτο, τονίζοντας το φυσικό σου χρώμα.

 

 

TAGS