Η πάντα εντυπωσιακή Μαρία Μενούνος απαθανατίστηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ με υπέροχη μαύρη στράπλες τουαλέτα που έφερε την υπογραφή της Celia Kritharioti. To λουκ της ελληνίδας παρουσιάστριας ολοκληρώθηκε με λαμπερό make up και εκθαμβωτικά κοσμήματα Anabela Chan.

Εξίσου εντυπωσιακά ήταν όμως και τα μαλλιά της, τα οποία επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Δημήτρης Γιαννέτος. Ο πασίγνωστος hair stylist διαπρέπει στην Αμερική και κάνει περήφανη τη χώρα μας, καθώς χτενίζει τους μεγαλύτερες αστέρες παγκοσμίως. Η δημιουργία του Δημήτρη Γιαννέτου στο κεφάλι της παρουσιάστριας δεν είναι η ίδια από μπροστά και από πίσω.

Από μπροστά ο hairstylist έπιασε τα μαλλιά σε ένα απλό top knot. Γυρίζοντας όμως την πλάτη η Μενούνος στους φωτογράφους αποκάλυψε την έκπληξη που έκρυβε το hair look της. Τέσσερις πλεξίδες οι οποίες κατέληγαν σε έναν σικάτο κότσο και δένονταν με έναν φιόγκο από μαύρη σατέν κορδέλα. Σημαντική λεπτομέρεια στο look είναι τα φυτράκια που φαίνονται γύρω γύρω από το μέτωπό της και κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο φυσικό και σέξι.

Δείτε την μπροστινή και την πίσω όψη του hair look.

 

TAGS