Αν στον χειμώνα ταιριάζουν σοφιστικέ αποχρώσεις όπως το γαλλικό μανικιούρ, το κρεμ, το απαλό γκρι, η άνοιξη φέρνει μια πιο ζωηρή και πλούσια παλέτα. Είναι η εποχή που μας εμπνέει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη να αποτινάξουμε τη σοβαροφάνεια, στη ζωή και στο ντύσιμό μας, να παίξουμε και να πειραματιστούμε με τάσεις που ίσως να μην έχουμε τολμήσει να δοκιμάσουμε ποτέ στο παρελθόν.

Σε αυτό το πνεύμα έρχεται και ένα χρώμα νυχιών που έχει ξεμυαλίσει φέτος όλες τις beauty editors. Είναι το φωτεινό, φλούο κίτρινο, το χρώμα της λιακάδας και της χαράς, που αυτή τη σεζόν μας αγκαλιάζει μέχρι τα ακροδάχτυλα. Ναυαρχίδα παραμένει το βερνίκι της Chanel, αλλά μπορούμε να το φορέσουμε και σε πιο οικονομικά προϊόντα, με κόστος χαμηλότερο από έναν καφέ, όπως η πρόταση των Dust + Cream.

«Σε αυτή τη φάση θέλω η αισθητική μου να είναι παιχνιδιάρικη και χαρούμενη και όχι υπερβολικά σοβαρή και το μοναδικό χρώμα νυχιών που θέλω αληθινά να φοράω είναι το φωτεινό κίτρινο» λέει ένα από τα «θύματα» του τρεντ, η beauty editor Lauren Eggertsen, και συνεχίζει: «Η νέα κολεξιόν της Chanel, που περιλαμβάνει αυτό το χρώμα, είναι τέλεια για τη διάθεση της φετινής άνοιξης. Φέτος λοιπόν για την ώρα αφήνω στην άκρη το κόκκινο».

Δες τρία βερνίκια νυχιών που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Βερνίκι Beauty Line Gold Shimmer, www.dustandcream.gr, 1,50 €

Δες το εδώ.

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour, www.gleek.gr, 26,36 €

Δες το εδώ.

Essie Aim To Misbehave, www.e-aromata.com, €9.75

Κεντρική φωτό: Carol Oliver / Unsplash

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

TAGS