Ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς ξέρει πως οι Γαλλίδες δεν μεγαλώνουν ποτέ άσχημα. Θρυλικά παραδείγματα η Carla Bruni, η Isabelle Huppert και η Emmauelle Alt, η διευθύντρια της γαλλικής Vogue, οι οποίες κρατούν ψηλά την σημαία της παριζιάνικης γοητείας, εμπνεύοντας τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να ακολουθήσουν τις συμβουλές τους.

Και παρόλο που οι συγκεκριμένες γυναίκες στέκονται μακριά από κάθε είδους επιτήδευση, εξακολουθούν να είναι παράδειγμα προς μίμηση όσο αναφορά στο πόσο σωστά φροντίζουν τον εαυτό τους και την εμφάνιση τους. Τα χρόνια έχουν κυλήσει γλυκά, εκείνες είναι πια πάνω από πενήντα, κι όμως, κάθε φορά που τις αντικρύζεις ο νεανικός αέρας τους, το φρέσκο στυλ τους και το πανέμορφο τους πρόσωπο σε κάνει να πιστέψεις από την αρχή πως κάποιοι άνθρωποι απλά δεν γερνάνε με τίποτα.

Ένα από τα βασικά μυστικά τους είναι ο τρόπος με το οποίο διαχειρίζονται την ύπαρξη του make up στη ζωή τους. Το foundation, οι σκιές, το μολύβι και το ρουζ ποτέ δεν πέφτει υπερβολικό πάνω τους, έτσι ώστε να τις φορτώνει με περιττό προϊόν και, κατ' επέκταση, περιττά χρόνια. 

Την ίδια στιγμή δεν θα τις δεις εύκολα έξω χωρίς να έχουν βαφτεί στοιχειωδώς και χωρίς φοράνε το ένα, το απόλυτο, το αναμενόμενο και λιγάκι «βαρετό» προϊόν ομορφιάς που μεταμορφώνει το πρόσωπο τους και τους χαρίζει φως και λάμψη. 

Είναι το ζεστό κόκκινο κραγιόν, σε όποια απόχρωση ταιριάζει στην καθεμία ξεχωριστά που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα μας και μας κάνει να δείχνουμε πάντα περιποιημένες.

Μπορείς να βγεις έξω χωρίς πούδρα, χωρίς σκιές, χωρίς κονσίλες, ακόμα και χωρίς make up. Μην κάνεις όμως το λάθος να βγεις χωρίς το κραγιόν που σε κολακεύει.

Δες το εδώ

Giorgio Armani Rouge Ecstasy Express Moisture Rich Lipcolor in Boudoir 509 ($38)

Δες το εδώ

Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Colour in La Fascinante ($38)

Δες το εδώ

Giorgio Armani Rouge D'Armani Matte Lipstick in Lucky Red ($38)

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS