ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το θρυλικό προϊόν που εξασθενεί τις σκιές και προσφέρει οκτώ ώρες ύπνου με ένα κλικ

Πρωτοπαρουσιάστηκε από το 1992 και από τότε πουλάει σαν τρελό και περνάει από στόμα μαμάς σε αυτί κόρης σαν μεγάλο μυστικό.

Το θρυλικό προϊόν που εξασθενεί τις σκιές και προσφέρει οκτώ ώρες ύπνου με ένα κλικ

Το θρυλικό Touche Eclat πρωτοπαρουσιάστηκε το 1992 ως ένα χρυσό στυλό, που περιείχε μια μαγική σύνθεση και είχε τη δυνατότητα να φωτίζει και να αναδεικνύει την επιδερμίδα με ελάχιστες κινήσεις. Αποτέλεσε ορόσημο για το μακιγιάζ και παρέμεινε έκτοτε ένα από τα αγαπημένα εργαλεία των makeup artist. Το Touche Eclat Radiant Touch χρησιμοποιείται, για να φωτίζει το πρόσωπο, να διαμορφώνει τα χαρακτηριστικά, να προσθέτει λάμψη και να εξασθενεί τις σκιές και τα σημάδια κούρασης. Σήμερα, ο οίκος ομορφιάς YSL Beauté εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην οικογένεια Touche Eclat, παρουσιάζοντας συναρπαστικά νέα προϊόντα, όπως το Touche Eclat High Cover, ένα λαμπερό κονσήλερ που προσφέρει επιπλέον κάλυψη στην επιδερμίδα.

Το θρυλικό προϊόν που εξασθενεί τις σκιές και προσφέρει οκτώ ώρες ύπνου με ένα κλικ
Χρησιμοποιείται για την κάλυψη των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, βάζοντας λίγο προϊόν στην περιοχή και απλώνοντάς το με το πινέλο ή τα δάχτυλα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στα βλέφαρα ως βάση για το μακιγιάζ.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ: ΛΑΜΨΗ + ΚΑΛΥΨΗ = TOUCHE ECLAT HIGH COVER

Παρουσιάζουμε το Touche Eclat High Cover. Απευθύνεται στις λάτρεις του Touche Eclat Radiant Touch που επιθυμούν περισσότερη κάλυψη. Είναι το τέλειο κονσήλερ υψηλής κάλυψης για φυσικό αποτέλεσμα.

Διατίθεται σε 6 αποχρώσεις και η σύνθεσή του προσφέρει 3 βασικά οφέλη:

  • Φυσική λάμψη με τις αντανακλαστικές χρωστικές που αντανακλούν το φως προς μια μόνο κατεύθυνση,
  • Υψηλή κάλυψη και μεγάλη διάρκεια, χάρη στην μεγάλη συγκέντρωση χρωστικών μέικ-απ,
  • Σύμπλεγμα κατά της κούρασης με Βιταμίνη E (για αντιοξειδωτική δράση), καφεΐνη (για τόνωση της μικροκυκλοφορίας) και εκχύλισμα καλέντουλας Μαρόκου, γνωστής και ως Gold Bloom, από τους κήπους της YSL Beauté στην κοιλάδα Ourika (για καταπραϋντική δράση).

Tο νέο ίνδαλμα αποκτά νέα συσκευασία. Τα θρυλικά κλικ του «στυλό» εγγυώνται εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, χάρη στη ρευστή και μοναδικά απαλή υφή του.

Το γνωστό χρυσό στυλό έχει αποκτήσει μία χαρακτηριστική μαύρη λωρίδα που διακρίνει το Touch Eclat High Cover από το αρχικό.

Χρησιμοποιείται για την κάλυψη των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, βάζοντας λίγο προϊόν στην περιοχή και απλώνοντάς το με το πινέλο ή τα δάχτυλα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στα βλέφαρα ως βάση για το μακιγιάζ.

Προσφέροντας ομοιόμορφη όψη, είναι η τέλεια λύση για κάθε ατέλεια. «Είναι το κονσήλερ για τέλεια κάλυψη και ταυτόχρονα φυσική και φωτεινή όψη», λέει ο Tom Pecheux, Global Beauty Director της YSL Beauté.

Το Touche Eclat Le Teint έρχεται να προσφέρει τη μαγεία του στυλό για φωτεινή όψη Touche Eclat σε ολόκληρο το πρόσωπο.

TOUCHE ECLAT RADIANT TOUCH: ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΩΣ

Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, το εμβληματικό στυλό για φωτεινή όψη εξασθενεί τις σκιές και προσφέρει οκτώ ώρες ύπνου με ένα κλικ. Οι χρωστικές αντανάκλασης του φωτός δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κατευθύνοντας το φως προς την περιοχή, ενώ οι μικρό-χρωστικές soft- focus αντανακλούν το φως προς όλες τις κατευθύνσεις. Το αποτέλεσμα είναι μία ομοιόμορφη και λαμπερή όψη επιδερμίδας.

Χάρη στα κύρια ενεργά συστατικά, όπως βιταμίνη E και εκχύλισμα ρούσκου, γνωστά για την καταπολέμηση των ορατών σημαδιών κούρασης και την τόνωση της μικροκυκλοφορίας, αποτελεί το εμβληματικό εργαλείο των makeup artist.

«Το χρησιμοποιώ όπου και όποτε χρειάζεται – δεν είναι σχεδιασμένο να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του μακιγιάζ, αλλά είναι ιδανικό για θαμπή επιδερμίδα ή όταν χρειάζεται ταυτόχρονα κάλυψη και λάμψη. Είναι ένας πολύ ήπιος τρόπος να φωτίζεις μια περιοχή. Και καθώς η σειρά Touche Eclat έχει μεγαλώσει, διαθέτει πλέον ένα προϊόν για κάθε ανάγκη», προσθέτει ο Tom Pecheux.

Στη φωτογραφία της καμπάνιας, η Kaia ακουμπάει επάνω σε ένα γυαλιστερό, χρυσό αυτοκίνητο σαν να επέστρεψε μόλις από ένα μακρινό οδικό ταξίδι, καθώς βασιλεύει ο ήλιος.

TOUCHE ECLAT HEART & ARROW COLLECTORS

Κι επειδή είναι τόσο αγαπημένο, έρχεται τώρα σε μία συλλεκτική έκδοση, για να κατακτήσει τις καρδιές σας. Η νέα limited έκδοση του Touche Eclat εμπνέεται από το διαχρονικό σύμβολο της καρδιάς που την διαπερνά το βέλος. Είναι ένα γνωστό και οικείο μοτίβο του οίκου YSL που σε αυτή την περίπτωση γίνεται φλογερό κόκκινο για να διακοσμήσει το κλασικό χρυσό στυλό και να πυροδοτεί πάθος.

TOUCHE ECLAT LE TEINT

Ανάλαφρη λάμψη. Άψογη κάλυψη. Μεγάλη διάρκεια. Ένα μοντέρνο ίνδαλμα.

Το Touche Eclat Le Teint έρχεται να προσφέρει τη μαγεία του στυλό για φωτεινή όψη Touche Eclat σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Με τις νέες αποχρώσεις, η ανάλαφρη υφή του Touche Eclat Le Teint που απλώνεται εύκολα διατίθεται πλέον σε συνολικά 18 αποχρώσεις, ώστε να υπάρχει η ιδανική για κάθε τόνο επιδερμίδας.

TOUCHE ECLAT SHIMMER STICK

Έντονα μεταλλικό λαμπύρισμα με το μαγικό φως του Touche Eclat, το οποίο απλώνεται εύκολα και απολαυστικά στο πρόσωπο και το σώμα. Έχει μία ανάλαφρη, κρεμώδη υφή σε ένα εύχρηστο στικ που χαρίζει ομοιόμορφα λαμπερό τελείωμα. Το Touche Eclat Shimmer Stick είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε makeup artist.

  • No 1: Light Gold – ένα πολύ απαλό χρυσαφί για φωτεινό ιριδισμό No 4: Bronze – μπρονζέ ιριδισμοί για καυτές, λαμπερές νύχτες.
  • No 5: Copper – ένα σπινθηροβόλο κόκκινο-καφέ που λαμπυρίζει υπέροχα.

«Είναι θαυμάσιο τη νύχτα όπως και την ημέρα, ιδίως όταν εφαρμόζεται στο ντεκολτέ, επειδή το φωτίζει και το αναδεικνύει, ή στους καλοσχεδιασμένους ώμους, και μπορείτε να χρησιμοποιείτε μία πιο σκούρα απόχρωση για αποτέλεσμα μαυρισμένης επιδερμίδας. Είναι εξίσου υπέροχο για το πρόσωπο, κυρίως στα ζυγωματικά που τα φωτίζει, ή σε μικρό μέτωπο που το κάνει να δείχνει μεγαλύτερο. Το έχω χρησιμοποιήσει και σε φαρδιά μύτη. Εφαρμόζοντας μία λεπτή γραμμή κατά μήκος της γέφυρας της μύτης, το αποτέλεσμα είναι πολύ κολακευτικό», λέει ο Tom Pecheux.

Η Zoë είναι η κυνηγός της λάμψης με υψηλή κάλυψη και το αγαπημένο όπλο της είναι το Touche Eclat High Cover. Η Staz είναι η κυνηγός της φυσικής λάμψης με όπλο της την φωτεινή λάμψη του Touche Eclat Radiant Touch

Είναι ο πυρετός της λάμψης. Όλοι διεκδικούν τη θέση τους στον ήλιο. Οι δύο κυνηγοί της λάμψης YSL Beauté, Staz Lindes και Zoë Kravitz, την θέλουν περισσότερο από κάθε άλλον. Στην ψηφιακή ταινία σκηνοθεσίας Cass Bird, οι ατίθασες Staz και Zoë ξεκινούν για ένα περιπετειώδες ταξίδι, ενωμένες από την αγάπη τους για το Touche Eclat.

Η Zoë είναι η κυνηγός της λάμψης με υψηλή κάλυψη και το αγαπημένο όπλο της είναι το Touche Eclat High Cover. Η Staz είναι η κυνηγός της φυσικής λάμψης με όπλο της την φωτεινή λάμψη του Touche Eclat Radiant Touch. Στην αναζήτηση της λάμψης, ταξιδεύουν με το εμβληματικό τους αυτοκίνητο και την πηγή της λάμψης τους κρυμμένη στο πορτμπαγκάζ του. Μαζί είναι ασταμάτητες.

Στη φωτογραφία της καμπάνιας που επιμελήθηκε ο David Sims, το δυναμικό δίδυμο εμφανίζεται με φόντο τον ορίζοντα μιας πόλης, όπου το φως διαθλάται. Μοιάζουν να έχουν επιστρέψει μαζί από μία περιπέτεια με τις επιδερμίδες τους λαμπερές και φωτεινές. Μην ξεγελιέστε όμως, η σκληρή και τολμηρή συμπεριφορά τους δείχνει ότι δεν αστειεύονται.

Βλέποντας την Kaia, απορούμε από πού έρχεται το νεότερο μέλος της παρέας κυνηγών της λάμψης; Και πού πηγαίνει; Σε μια αποστολή αναζήτησης της άπιαστης λαμπερής επιδερμίδας. Ένα είναι σίγουρο: έχει βρει τη δική της πηγή λάμψης.

KAIA GERBER: Η ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΨΗΣ

Ο πυρετός της λάμψης συνεχίζεται. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για την κυνηγό της λάμψης Kaia Gerber να δημιουργήσει το δικό της θρύλο με το τέλειο λαμπερό της πρόσωπο. Οπλισμένη με τη φωτεινή λάμψη του Touche Eclat Radiant Touch, είναι το τέλειο πρόσωπο για τα εμβληματικά φον- ντε-τεν Touche Eclat της YSL.

«Η Kaia έχει πολύ όμορφη φυσική επιδερμίδα, υγιή και λαμπερή, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες του Touche Eclat. Όπως όλες όμως, μπορεί να εμφανίσει σημάδια κούρασης, ιδίως την περίοδο των επιδείξεων μόδας. Τότε είναι που το πρόγραμμά της είναι εξαιρετικά εντατικό και είναι χρήσιμη η κάλυψη και η φωτεινότητα. Για αυτήν την καμπάνια, η Kaia είναι ξαπλωμένη στην οροφή ενός χρυσού αυτοκινήτου και ήθελα να απαθανατίσω τη λάμψη της επιδερμίδας της. Προτίμησα μία φυσική απόχρωση για τα χείλη και ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια, ώστε να αναδειχθεί η εξαιρετική ποιότητα της επιδερμίδας της και τα τονισμένα ζυγωματικά της. Τίποτε όμως δεν αποστερεί την παράτολμη της πλευρά», δηλώνει ο Tom Pecheux, ο οποίος δημιούργησε το μακιγιάζ για την καμπάνια που φωτογράφησε ο David Sims, διάσημος για το όμορφο αλλά τολμηρό στυλ της δουλειά του.

Στη φωτογραφία της καμπάνιας, η Kaia ακουμπάει επάνω σε ένα γυαλιστερό, χρυσό αυτοκίνητο σαν να επέστρεψε μόλις από ένα μακρινό οδικό ταξίδι, καθώς βασιλεύει ο ήλιος. Γέρνει το κεφάλι της αφήνοντας το φως να αναδείξει τη λάμψη στα ζυγωματικά της. Αποπνέει αυτοπεποίθηση και τόλμη, γνωρίζοντας ότι η επιδερμίδα της είναι άψογη και λαμπερή χάρη στο εμβληματικό Touche Eclat.

Βλέποντας την Kaia, απορούμε από πού έρχεται το νεότερο μέλος της παρέας κυνηγών της λάμψης; Και πού πηγαίνει; Σε μια αποστολή αναζήτησης της άπιαστης λαμπερής επιδερμίδας. Ένα είναι σίγουρο: έχει βρει τη δική της πηγή λάμψης.

Μείνετε συντονισμένοι, αυτή είναι απλώς η αρχή της ιστορίας.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.