Η Authentic Beauty Concept είναι το ολιστικό, vegan brand που συνδυάζει περιποίηση και styling. Από το λανσάρισμα στις αρχές του 2019, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε 26 χώρες, ενώ αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται να διατεθεί και σε άλλες αγορές παγκοσμίως, καθώς τα μέλη των κομμωτηρίων συνεχίζουν να αναπτύσσουν το κίνημα που οδηγείται από την αυθεντική ομορφιά - το #authenticbeautymovement.

Ακολουθώντας αυτή την επιτυχημένη πορεία, συνεχίζει να πηγαίνει μπροστά με αυθεντικά προϊόντα, με ακεραιότητα και διάθεση no-filter. Στα τέσσερα καινοτόμα vegan προϊόντα που κυκλοφόρησε πέρυσι (Indulging Fluid Oil, Nymph Salt Spray, Airy Texture Spray, Nude Powder Spray) προστέθηκε το νέο Authentic Beauty Concept Eau de Toilette για το σώμα και τα μαλλιά.

Όπως είναι μοναδικά τα δακτυλικά μας αποτυπώματα, έτσι και κάθε σώμα έχει το δικό του μοναδικό άρωμα. Με βάση τις πεποιθήσεις της ακατέργαστης και πραγματικής ομορφιάς, το πρώτο Eau de Toilette από την Authentic Beauty Concept δεν καλύπτει αλλά ενισχύει την προσωπική νότα που είναι τόσο μοναδική όσο καθεμία μας.

Το πρώτο Eau de Toilette από την Authentic Beauty Concept δεν καλύπτει αλλά ενισχύει την προσωπική νότα που είναι τόσο μοναδική όσο καθεμία μας.

Το νέο Eau de Toilette αποτυπώνει το μοναδικό άρωμα που βρίσκεται τόσο στη σειρά Authentic Beauty Concept για Όλους τους τύπους μαλλιών όσο και στη σειρά Styling. Σκεφτείτε άρωμα φρεσκάδας, λευκών λουλουδιών & βιολέτας με τόνους βαμβακιού και πούδρας, που έχουν αναμιχθεί προσεκτικά για ένα διακριτικό αποτέλεσμα. Το καθαρό και φρέσκο ​​άρωμα εξισορροπεί την κομψότητα και το χαρακτήρα με ένα καθαρό, θηλυκό φινίρισμα.  

Με τη βιωσιμότητα ενσωματωμένη στην καρδιά της Authentic Beauty Concept, το νέο Eau de Toilette έρχεται σε ένα όμορφο γυάλινο μπουκάλι, κατασκευασμένο από 25% ανακυκλωμένο γυαλί. Συσκευασμένο σε κλιματικά ουδέτερο κουτί, στηρίζει τη ΜΚΟ Plastic Bank, την κοινωνική επιχείρηση που δεσμεύεται να σταματήσει το πλαστικό στους ωκεανούς μέσω ηθικών οικοσυστημάτων ανακύκλωσης σε παράκτιες κοινότητες.

Η φιλοσοφία της Authentic Beauty Concept

Η αυθεντική ομορφιά δεν χρειάζεται σοφιστικέ φίλτρα φωτογραφίας, ξεχωρίζει φυσικά στο πλήθος. Αφορά το πραγματικό στυλ, τέλειο στην απλότητά του. Το #authenticbeautymovement πιστεύει ότι δεν μπορούμε να προσποιηθούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαστε αληθινά. 

Info

Ανακαλύψτε τα πιστεύω της Authentic Beauty Concept και ξεκινήστε την πορεία σας προς την αυθεντική ομορφιά: authenticbeautyconcept.gr. Μην ξεχνάτε να συνδέεστε και να μοιράζεστε με την κοινότητα στα social media της @authenticbeautyconcept – σε Instagram, Facebook και YouTube - χρησιμοποιώντας το hashtag #authenticbeautymovement.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS