Μία συναρπαστική άφιξη στον κόσμο της ομορφιάς. Αιθέριο make up χωρίς καμία αίσθηση βάρους. Ακούγεται σαν χάδι. Και είναι. Τα προϊόντα της σειράς Bell Hypoallergenic είναι vegan, δεν περιέχουν φθαλικές ενώσεις ή γλουτένη, ούτε mineral oils ή paraben, στην πλειοψηφία τους.

Η σειρά Bell Hypoallergenic έρχεται στην Ελλάδα από τη Foxy για να ανανεώσει το περιεχόμενο του νεσεσέρ μας. New entry στην ελληνική αγορά αλλά μεγάλο brand με 35 χρόνια πείρας και οικολογική συνείδηση στο διεθνές τοπίο.

Υψηλή ποιότητα και χρήση μοντέρνων μεθόδων βρίσκονται στον πυρήνα αυτής της αυτοκρατορίας ομορφιάς που ξεκίνησε 35 χρόνια πριν από ένα κραγιόν!

Κλειδί στην επιτυχία της οι φόρμουλες των καλλυντικών που ανανεώνονται συνεχώς καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται. Αποκορύφωση των προϊόντων της είναι η σειρά Bell HYPOAllergenic, που διασφαλίζει την προστασία του πολύ ευαίσθητου δέρματος.

Τα καλλυντικά Bell HYPOAllergenic φροντίζουν να έχουμε ένα ουσιαστικά ενυδατωμένο δέρμα, ένα λαμπερό πρόσωπο και απαλά χείλη.
Είναι η τέλεια λύση για ένα αιθέριο make up χωρίς καμία αίσθηση βάρους. 

Το μυστικό επιτυχίας που χαρακτηρίζει τη σειρά της Bell HYPOAllergenic πέρα από την αποτελεσματική προστασία που προσφέρει στην ευαίσθητη επιδερμίδα, κρύβεται στη μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής.

Κανένα προϊόν της σειράς δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις ή γλουτένη, ενώ στην πλειοψηφία τους τα προϊόντα δεν περιέχουν mineral oils ή parabens. Επίσης πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό των περισσότερων από τα προϊόντα της Hypoallergic είναι ότι είναι vegan, ενώ τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή τους δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Γνωρίστε σήμερα τη The Four Elements Collection #Earth, #Sky, #Water, #Fire, και γίνετε κι εσείς ένα #hypogirl
 

*Τη σειρά Bell Hypoallergenic θα τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center αλλά και online στο foxy.gr.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS