ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το παράξενο μυστικό ομορφιάς της Πενέλοπε Κρουζ

Και συμβουλές αντιγήρανσης από 5 ακόμα διάσημες κυρίες.

Το παράξενο μυστικό ομορφιάς της Πενέλοπε Κρουζ

Το φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο, απαλλαγμένο από ατέλειες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες αποτελεί τον μέγιστο beauty στόχο κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Όσο μεγαλώνουμε είναι κατανοητό πως η επιδερμίδα μας αλλάζει, αποκτά νέες ανάγκες, τις οποίες οφείλουμε να καλύπτουμε, αν μας ενδιαφέρει πραγματικά η διατήρηση του υγιούς και όμορφου δέρματος.

Στον αγώνα για την «αιώνια» νεότητα οι celebrities έχουν συνήθως το προβάρισμα, καθώς αφήνουν την φροντίδα και περιποίηση της επιδερμίδα τους στα χέρια έμπειρων beauty experts, ενώ επίσης απολαμβάνουν να δοκιμάζουν πολλά και ακριβά προϊόντα ομορφιάς. Μένοντας, ωστόσο, πιστές στις δικές τους beauty ρουτίνες, σε μυστικά tricks και life hacks, οι παρακάτω διάσημες γυναίκες αποκαλύπτουν ποιες συμβουλές αντιγήρανσης ακολουθούν με κλειστά μάτια.

Πενέλοπε Κρουζ

Το παράξενο μυστικό ομορφιάς της Πενέλοπε Κρουζ

Η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που άκουσε ποτέ και δεν έχει σταματήσει στιγμή να ακολουθεί μέχρι σήμερα, είναι εκείνη που της έδωσε η μητέρα της, σε μόλις δύο λέξεις: λαχανικά και ξεκούραση. Ο μαγικός συνδυασμός μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, που περιλαμβάνει πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, με πολύτιμες ώρες ύπνου εγγυώνται μια φωτεινή και ξεκούραστη επιδερμίδα.

Τζένιφερ Λόπεζ

Οι περισσότεροι σε αυτό τον κόσμο αναζητούν την ρουτίνα ομορφιάς της Λατίνας super star, αφού η λάμψη του προσώπου της είναι αναμφίβολα ασύγκριτη. Βέβαια, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, το μυστικό της αψεγάδιαστης επιδερμίδας της είναι λιγότερο «αστραφτερό» από όσο περιμέναμε. Και αυτό γιατί, η Τζένιφερ Λόπεζ επιλέγει skincare προϊόντα με βάση το ελαιόλαδο, το οποίο χαρίζει στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και αγέραστη λάμψη.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η τηλεοπτική Κάρι Μπράτσο είναι υπέρμαχος της καθαρής επιδερμίδας. Θεωρεί πως μόνο το καθαρό δέρμα, μπορεί να είναι υγιές και άρα όμορφο σε κάθε ηλικία. Έτσι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φροντίζει να καθαρίζει διεξοδικά το πρόσωπο της μετά από μια γεμάτη ημέρα, αφαιρώντας ανελλιπώς πριν κοιμηθεί μακιγιάζ και ρύπους της ατμόσφαιρας. Η βραδινή ενυδατική κρέμα και το lip balm είναι τα επόμενα steps της βραδινής ρουτίνας της.

Σάλμα Χάγιεκ

Άλλη μια διάσημη γυναίκα που οφείλει την νεανική όψη της επιδερμίδας της, στον εντατικό καθαρισμό. Για την 55χρόνη ηθοποιό είναι αδιανόητο να ξαπλώσει στο κρεβάτι της χωρίς να καθαρίσει το πρόσωπο της. Όπως έχει τονίσει και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της, «Δεν έχω πάει ποτέ για ύπνο χωρίς να πλύνω το πρόσωπό μου. Ποτέ στη ζωή μου! Ακόμα κι αν είμαι άρρωστη, κουρασμένη, ακόμα κι αν ήμουν μεθυσμένη! Μπορεί να ξεχάσω να βγάλω το φόρεμα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα, αλλά όχι το μακιγιάζ. Είναι δεύτερη φύση ο καθαρισμός του προσώπου μου

Τζένιφερ Άνιστον

Ο λόγος που η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από την εποχή της Ρέιτσελ Γκριν είναι, γιατί δεν έχει ξεχάσει ούτε μια μέρα να φορέσει το αντηλιακό της. Γνωρίζοντας πόσο βλαβερή είναι η ηλιακή ακτινοβολία για την επιδερμίδα, σε συνδυασμό με την ρύπανση του αέρα, φροντίζει πάντα να δημιουργεί ένα προστατευτικό «τοίχος» με SPF στο πρόσωπο της, πριν βγει από το σπίτι της.

Λίλι Άλντριτζ

Η αψεγάδιαστη όψη του δημοφιλούς μοντέλου οφείλεται στην ενυδατική κρέμα που δεν ξεχνά ποτέ να χρησιμοποιεί και στις sheet masks, οι οποίες προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη σε μόλις λίγα λεπτά. Η Άλντριτζ θεωρεί πως το παν είναι η καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, όχι μόνο επιφανειακά αλλά και στα βαθύτερα στρώματα της, ώστε να αποτρέπεται η δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.