«Όταν μιλάμε για τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, πραγματικά πιστεύω πως όσο το δυνατόν λιγότερα, τόσο το καλύτερο,» λέει η Ντέμι Μουρ στο βίντεο του Harper's Bazaar στο οποίο αποκαλύπτει με λεπτομέρεις την ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο.

Η ηθοποιός που πρόσφατα κυκλοφόρησε την αποκαλυπτική αυτοβιογραφία της δηλώνει πως το προϊόν που έσωσε πραγματικά το δέρμα της είναι μία πετσέτα αφαίρεσης μακιγιάζ, που κοστίζει μόλις 20 ευρώ, και η οποία είναι κατάλληλη για γυναίκες με πολύ ευαίσθητο δέρμα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν προϊόντα με άρωμα.

Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό η Μουρ παρουσιάζει μία-μία τις κρέμες που χρησιμοποιεί, ξεσπώντας σε γέλια όταν επιχειρεί να βγάλει τα γυαλιά της και συνειδητοποιεί ότι χωρίς αυτά δεν μπορεί να διαβάσει τα μικρά γράμματα στα μπουκαλάκια.

Από τον βαθύ καθαρισμό που ακολουθεί πιστά μέχρι την βαθιά ενυδάτωση και την αγαπημένη της πετσέτα που απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ, η Ντέμι παρουσιάζει τα μυστικά της επιδερμίδας της, χαρίζοντας στο κοινό της και μερικά πολύτιμα μυστικά.

Να βάζεις πάντα ενυδατική κρέμα στο στέρνο σου.

Να μην ξεχνάς το λαδάκι σε συνδυασμό με την κρέμα σου.

Να κάνεις μασάζ στο πρόσωπο σου με την βοήθεια μίας «πέτρας» που ουσιαστικά κάνει γλυπτική στο δέρμα σου, αφήνοντας το λείο και σφιχτό.

Δες στο βίντεο τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί η Ντέμι Μουρ πριν πέσει για ύπνο.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS