ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

To νέο προϊόν της L'Oreal δεν είναι καλλυντικό

Η παγκόσμια εταιρία προϊόντων ομορφιάς φροντίζει για εμάς με ένα καινοτομικό προϊόν το οποίο θα διατίθεται δωρεάν.

To νέο προϊόν της L'Oreal δεν είναι καλλυντικό

Ζώντας στην Ελλάδα έχουμε όλοι μάθει πολύ καλά την ανάγκη να φοράμε αντηλιακό λόγω των κινδύνων που κρύβει ο υπέροχος κατα τ’άλλα ήλιος. Βομβαρδιζόμαστε από παντού για την αναγκαιότητα της προστασίας του δέρματός μας από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά ακόμα κι έτσι πάντα κάπως γίνεται και καταλήγουμε ηλιοκαμένοι. Αυτό φυσικά προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος καθώς επίσης μας κάνει ευάλωτους στον καρκίνο του δέρματος.

Η L'Oréal θέλει να βοηθήσει στην ενημέρωση των καταναλωτών για το πόσο ακριβώς εκτίθενται στον ήλιο σε καθημερινή βάση. Η εταιρεία καινοτομεί και ξεφεύγει λίγο από τα προϊόντα κοσμετολογίας δημιουργώντας το My UV Patch.

Το επίθεμα έχει πάνω του μια καρδιά η οποία, χάρη στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί, αλλάζει χρώμα ανάλογα με την έκθεση στον ήλιο.

Το Μy UV Patch είναι ένας εξαιρετικά λεπτός, ελαστικός αισθητήρας τον οποίο κολλάτε οπουδήποτε στο δέρμα σας για να παρακολουθείτε την καθημερινή σας έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Το μικροσκοπικό επίθεμα έχει πάχος όσο το μισό μιας τρίχας και περιέχει φωτοευαίσθητες βαφές που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το πόσο UV ακτινοβολία έχετε δεχτεί.

Το σημαντικό είναι να ξέρεις ακριβώς το μέγεθος της ακτινοβολίας που έχεις δεχτεί και αυτό δε μπορεί να στο πει μια εφαρμογή στο κινητό σου αλλά πρέπει να τη μετρήσεις. Το επίθεμα έχει πάνω του μια καρδιά η οποία, χάρη στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί, αλλάζει χρώμα ανάλογα με την έκθεση στον ήλιο. Για να μάθετε πόσο έχετε εκτεθεί ανοίγεται μια ειδική εφαρμογή στο κινητό σας, φωτογραφίζετε την καρδιά μετά από ώρες ή μέρες που το φοράτε και η εφαρμογή αποκωδικοποιεί τις αλλαγές χρώματος.

Με αυτό τον τρόπο η L’Oreal μπορεί να σου δώσει στοιχεία και για τον τρόπο ζωής που ακολουθείς. Μπορεί να σου πει ποιά ώρα της ημέρας εκτίθεσαι περισσότερο στον ήλιο οπότε να αλλάξεις συνήθειες ή να φροντίσεις να προστατεύεσαι παραπάνω εκείνο το διάστημα της ημέρας. Επίσης, σε αντίθεση με την ήδη υπάρχουσα τεχνολογία και τα διάφορα gadget που φοράς και σου δίνουν πληροφορίες, το My UV Patch είναι μιας χρήσης. Είναι κάτι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να μάθεις από αυτό χωρίς να ξοδέψεις εκατοντάδες ευρώ.

Το My UV Patch δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά η εταιρία δηλώνει ότι όταν βγει αργότερα μέσα στο χρόνο δεν έχει σκοπό να επιβαρύνει τον καταναλωτή αλλά απλά θέλει να τον βοηθήσει μέσω της τεχνολογίας για την πρόληψη της υγείας του. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η εταιρία σκοπεύει να δίνει το προϊόν δωρεάν στους καταναλωτές που αγοράζουν κάποιο από τα υπόλοιπα προϊόντα της. Ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!

Read Next

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

Περισσότερα από

Ομορφιά

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".