Η Σοφία Καρβέλα δεν έχει κρύψει την αδυναμία της σε διάφορες εκδοχές του καρέ, ανεβάζοντας τα καινούρια της κουρέματα στον ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό της στο Instagram, όπου η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μοιράζεται την καθημερινότητά της στη Νέα Υόρκη με σχεδόν 80.000 followers. Casual, δραστήρια, επιχειρηματίας, μαμά δύο παιδιών στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, ποντάρει συστηματικά στο haircut που ταιριάζει στις πολυάσχολες γυναίκες, το οποίο δεν χρειάζεται πολύωρη φροντίδα για να δείξει κομψό και στιλάτο.

Αυτή τη φορά όμως το απογείωσε, με ένα καρέ που φτάνει λίγο πιο κάτω από το πιγούνι, φινετσάτο και νεανικό ταυτόχρονα. Σε συνδυασμό με την απόχρωση του ξανθού που έχει επιλέξει, την κολακεύει πάρα πολύ. Αν και ταλαιπωρημένη από τις καταχρήσεις του παρελθόντος, για τις οποίες μίλησε ανοιχτά σε μια ανάρτησή της πριν από λίγους μήνες, δηλώνει πως έχει γυρίσει πλέον σελίδα στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε τον Σεπτέμβριο του 2020 στο Instagram:

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται». 

Δείτε το νέο κούρεμα της Σοφίας Καρβέλα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS