ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το μυστικό της Βικτόρια Μπέκαμ για πλούσια ενυδάτωση στοιχίζει περίπου 10 ευρώ

Γι' αυτό ακτινοβολεί πάντα φρεσκάδα και λάμψη.

Το μυστικό της Βικτόρια Μπέκαμ για πλούσια ενυδάτωση στοιχίζει περίπου 10 ευρώ

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι σήμα κατατεθέν της κομψότητας και των πρωτοποριακών λουκ. Εκτός όμως από το στυλ, προσέχει ιδιαίτερα και το δέρμα της. Πάντα δείχνει φρέσκια, λαμπερή, με αψεγάδιαστο σώμα και λεία επιδερμίδα. Πώς όμως η αγαπημένη σχεδιάστρια πετυχαίνει αυτό το αποτέλεσμα, παρόλο που το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο, λόγω επαγγελματικών, οικογενειακών και κοινωνικών υποχρεώσεων;

Πρόσφατα ανακαλύψαμε το προϊόν που χρησιμοποιεί στο πρόσωπο και το σώμα της καθημερινά για πλούσια ενυδάτωση. Και εκεί που θα περιμέναμε να κοστίζει μία περιουσία, συνειδητοποιήσαμε ότι μπορεί καθεμία από εμάς να το βρει στα φαρμακεία και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή. Ένα από τα αγαπημένα moisturizers της Βικτόρια αλλά και πολλών άλλων διασημοτήτων, όπως η Rihanna και η Adele δεν είναι άλλο από το Skin Food της Weleda.

Το μυστικό της Βικτόρια Μπέκαμ για πλούσια ενυδάτωση στοιχίζει περίπου 10 ευρώ
Η πρώην Posh των Spice Girls αναφέρει ότι χρησιμοποιεί την ενυδατική αυτή φόρμουλα σε ολόκληρο το σώμα της και με αυτό τον τρόπο το δέρμα της είναι συνέχεια ενυδατωμένο.

Συγκεκριμένα, η Μπέκαμ έχει δηλώσει μεγάλη φαν. Η πρώην Posh των Spice Girls αναφέρει ότι χρησιμοποιεί την ενυδατική αυτή φόρμουλα σε ολόκληρο το σώμα της και με αυτό τον τρόπο το δέρμα της είναι συνέχεια ενυδατωμένο. Σε αντίθεση, με τις πανάκριβες διάσημες καλλυντικές κρέμες σώματος, το αντίτιμο που πρέπει να πληρώσετε για να το αποκτήσετε δεν είναι καθόλου υψηλό, καθώς κοστίζει περίπου 10 ευρώ. Ακόμη και η Τζούλια Ρόμπερτς παραδέχεται ότι έχει λατρέψει την κρέμα της Weleda, αναφέροντας στο περιοδικό InStyle ότι της αρέσει να τη χρησιμοποιεί σαν κρέμα χεριών μετά από το πλύσιμο πιάτων, και στη συνέχεια να την αλείφει στους αγκώνες και τα πόδια της.

Το Weleda Skin Food στο μικρό πράσινο σωληνάριο μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ομορφιάς: μπορεί να σταθεί ως ενυδατική για πριν το μακιγιάζ, κρέμα ποδιών, βάλσαμο για τα χείλη, μάσκα προσώπου και κρέμα ματιών. Άλλο ένα μυστικό που αποκάλυψε η ιέρεια της μόδας στο Into The Gloss είναι ότι αναμειγνύει το περιέχομενο του πράσινου σωληναρίου με λάδι καρύδας και χρησιμοποιεί το μείγμα για να “κλειδώσει” το μαύρισμά της.

Ένα από τα αγαπημένα moisturizers της Βικτόρια αλλά και πολλών άλλων διασημοτήτων, όπως η Rihanna και η Adele δεν είναι άλλο από το Skin Food της Weleda.

Εάν επιθυμείτε λοιπόν λαμπερή επιδερμίδα σαν της Βικτόρια, τρέξε αμέσως στο γειτονικό σας φαρμακείο για να το προμηθευτείτε. Και σίγουρα το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει.

Δείτε το συγκεκριμένο προϊόν:

Το Weleda Skin Food στο μικρό πράσινο σωληνάριο μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ομορφιάς: μπορεί να σταθεί ως ενυδατική για πριν το μακιγιάζ, κρέμα ποδιών, βάλσαμο για τα χείλη, μάσκα προσώπου και κρέμα ματιών.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.