Ποια γυναίκα στον πλανήτη δε θέλει να έχει διαπεραστικό και ακαταμάχητο βλέμμα, ώστε όλοι να την κοιτάνε στα μάτια; Και σίγουρα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις αυτών που γκρινιάζουν για τις κοντές, αχνές και αραιές τους βλεφαρίδες, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στην πολυέξοδη λύση της τοποθέτησης και συντήρησης βλεφαρίδων. Αυτή η τεχνική μπορεί από τη μια να κάνει το βλέμμα σαγηνευτικό, αλλά από την άλλη αποδυναμώνει τις φυσικές βλεφαρίδες, καθώς αυτές γίνονται πιο εύθραυστες, λόγω της διαδικασίας.

Τελικά όμως υπάρχει λύση για να αποκτήσεις μεγάλες βλεφαρίδες πολύ απλά και εύκολα. Αυτό που πρέπει όμως να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις την παρακάτω μυστική συμβουλή, που δε θέλει ούτε τρία λεπτά από το χρόνο σου.

Ακόμα κι αν δεν είσαι expert στο μακιγιάζ, δε μπορεί να μην έχεις στο beauty νεσεσέρ σου μία μάσκαρα, όπου η σωστή εφαρμογή θα αλλάξει ριζικά το βλέμμα σου, όπως επίσης και μία πούδρα σε σκόνη για να καλύπτεις τις ατέλειες στο πρόσωπό σου. Εάν από την άλλη, δεν έχεις πούδρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις baby powder. Τι πρέπει λοιπόν να κάνεις για να πετύχεις έντονες και πυκνές βλεφαρίδες; Μα φυσικά να περάσεις τις βλεφαρίδες σου με ένα πινέλο, που πριν έχεις βουτήξει στην πούδρα και το έχεις τινάξει καλά και στη συνέχεια να εφαρμόσεις κανονικά τη μάσκαρα. Και ένα είναι σίγουρο: Ότι θα δεις τις βλεφαρίδες σου με άλλο μάτι.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS