Δυστυχώς ή ευτυχώς, τους τελευταίους μήνες οι περισσότερες από εμάς έχουμε γίνει εξπέρ στις βιντεοκλήσεις. Ίσως όμως ο φωτισμός του χώρου μας ή η ποιότητα της εικόνας να μην κολακεύουν ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας – ή, απλά, να είμαστε μια μέρα άυπνες και κουρασμένες και με πιο έντονα τα σημάδια του χρόνου. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει πάντα ένα μυστικό όπλο που μπορούμε να επιστρατεύουμε για φωτεινότητα και φρεσκάδα - στο μακιγιάζ εντός και εκτός σπιτιού.

Ο λόγος για το highlighter, που αρκεί να προσθέσουμε σε μικρή ποσότητα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, όπως στην εσωτερική γωνία των ματιών, για να φωτίσουμε με μία κίνηση το βλέμμα και να κόψουμε χρόνια από την όψη μας. Επενδύουμε, ιδανικά, σε κρεμώδεις υφές, για το πιο κολακευτικό αποτέλεσμα στην οθόνη.

Φυσικά για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ που εξαφανίζει την κούραση, τους μαύρους κύκλους, τις κοκκινίλες και άλλα σημάδια, είναι σημαντικό να επενδύσουμε επίσης σε ένα καλό concealer, ιδιαίτερα αν είναι ταλαιπωρημένη η περιοχή των ματιών μας, ένα προϊόν το οποίο δεν θα «σπάει» στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες. Ιδανικά, θα ολοκληρώσουμε το λουκ με ένα καλό bronzer στα ζυγωματικά, που θα μας χαρίσει μια ρεαλιστικά ηλιοκαμένη όψη, σαν να έχουμε μόλις γυρίσει από διακοπές, ακόμα και αν δεν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκαμε από το σπίτι.

Δες εδώ τρία προϊόντα μακιγιάζ που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Stylo 4 Luminous Toffee, www.notos.gr, 28,86 €

Δες το εδώ

Studio Fix 24Hour Smooth Wear Concealer, MAC, www.atticadps.gr, 17,88 €

Δες το εδώ

Chanel Les Beiges Healthy Glow Luminous Colour, www.notino.gr, €51,00

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS