Δεν είναι καθόλου καλό να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου με την πρέσα σε καθημερινή βάση, καθώς λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, η τρίχα καταστρέφεται και δημιουργείται ψαλίδα στις άκρες. Όμως, γιορτές έρχονται και οι περισσότερες από εμάς θέλουν να είναι χτενισμένες και περιποιημένες για το Πάσχα. Είτε πας στο κομμωτήριό σου για να χτενιστείς, είτε φτιάξεις τα μαλλιά σου μόνη σου, θα πρέπει πάντα να θυμάσαι κάτι: να τη χειρίζεσαι σωστά και με μέτρο.

Προτού χρησιμοποιήσεις την πρέσα, θα πρέπει να έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου πάρα πολύ καλά, τόσο στις άκρες όσο και στις ρίζες, που συνήθως έχουν υγρασία.

Με την πρέσα μαλλιών μπορείς να κάνεις θαύματα, δημιουργώντας εντυπωσιακά ίσια χτενίσματα, σπαστά πιο ανάλαφρα look ή loose κυματιστά μαλλιά. Το μυστικό βρίσκεται στις σωστές κινήσεις και το σωστό χειρισμό του συγκεκριμένου εργαλείου.

Με την πρέσα μαλλιών μπορείς να κάνεις θαύματα, δημιουργώντας εντυπωσιακά ίσια χτενίσματα, σπαστά πιο ανάλαφρα look ή loose κυματιστά μαλλιά.

Προτού χρησιμοποιήσεις την πρέσα, θα πρέπει να έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου πάρα πολύ καλά, τόσο στις άκρες όσο και στις ρίζες, που συνήθως έχουν υγρασία. Επιπλέον, εάν τα μαλλιά σου είναι βαμμένα, θα πρέπει να τους έχεις βάλει ένα προϊόν κατά της θερμότητας και να τα έχεις ενυδατώσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην σπάει εύκολα η τρίχα. Η θερμοκρασία του συγκεκριμένου εργαλείου δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 180 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, δεν πρέπει να αφήνεις την πρέσα σε κάθε τούφα για αρκετά λεπτά. Αρκεί ένα με δύο περάσματα για να αποκτήσεις το τέλειο χτένισμα.

Είτε πας στο κομμωτήριό σου για να χτενιστείς, είτε φτιάξεις τα μαλλιά σου μόνη σου, θα πρέπει πάντα να θυμάσαι κάτι: να τη χειρίζεσαι σωστά και με μέτρο.
TAGS