Στο πνεύμα μιας τολμηρής και χαρακτηριστικής εποχής, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα look που παίζει με πολύχρωμα liner ματιών, για να συνδυάζονται με διαφορετικά και πολύχρωμα γυαλιά ηλίου που δημιουργήθηκαν για αυτή τη συλλογή.

ΜΑΤΙΑ

Με μια σοφιστικέ αντίληψη για τα φωτεινά χρώματα, τα μάτια ήταν το δυνατό σημείο της εμφάνισης: «Ήθελα να δημιουργήσω ένα αποτέλεσμα στα μάτια που να αναδεικνύει το χρώμα και να παίζει με τις αποχρώσεις των γυαλιών ηλίου της συλλογής», εξηγεί ο Peter Philips. «Σε μια αντανάκλαση των πολύχρωμων διάφανων γυαλιών, χρησιμοποίησα το νέο Diorshow On Stage Liner για να σχεδιάσω μια χρωματιστή γραμμή, στην πάνω και στην κάτω σειρά των βλεφαρίδων. Πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, ροζ, μπλε και γκρι - όλα τα χρώματα υπάρχουν. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που λειτουργεί σαν "καμουφλάζ" και γίνεται ένα με κάθε ζευγάρι γυαλιών. Τελείωσα το look τονίζοντας τα φρύδια με το Diorshow Brow Styler και το Diorshow Bold Brow, φροντίζοντας να συνεχίσουν να φαίνονται φυσικά».

ΜΑΤΙΑ: Μια διαφορετική χρωματιστή γραμμή κάθε φορά (ροζ, κόκκινη, μπλε, κίτρινη, πράσινη, γκρι κ.λπ.) χρησιμοποιώντας το Diorshow on Stage Eyeliner για να τονιστούν οι βλεφαρίδες πάνω και κάτω. Το σχήμα των φρυδιών επαναπροσδιορίστηκε ελαφρώς με το Diorshow Brow Styler και το Diorshow Bold Brow.

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ο Peter Philips περιγράφει: «πετυχαίνω μια φυσική και φωτεινή επιδερμίδα χρησιμοποιώντας, αρχικά, τον ορό Capture Youth Glow Booster, για να δημιουργήσω μια λαμπερή βάση. Στη συνέχεια, χάρισα ομοιόμορφη όψη στο δέρμα, σεβόμενος κάθε τόνο, με το Diorskin Forever Undercover, που προσφέρει τέλεια κάλυψη και έχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, χαρίζοντας πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Για τις τελευταίες μικρές ατέλειες χρησιμοποίησα το Diorskin Forever Undercover Concealer. Τέλος, ολοκλήρωσα την επιδερμίδα με τις νέες πούδρες Diorskin Mineral Nude Bronze ή Glow για να αιχμαλωτίσω το φως».

ΧΕΙΛΗ

Ο Peter Philips επισημαίνει ότι: "Τα χείλη έμοιαζαν πολύ φυσικά και έδειχναν ελαφρώς σαρκώδη με το Dior Addict Lip Maximizer".

ΝΥΧΙΑ

Τα νύχια φαίνονταν επίσης φυσικά και προετοιμάστηκαν χρησιμοποιώντας Base Coat Abricot και Gel Coat.

ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Guido Palau, διατηρώντας με στυλ το φυσικό τους ύφος. Είτε κυματιστά, είτε ίσια, τα μαλλιά ήταν χτενισμένα προς τη μία πλευρά, δίνοντας έμφαση στα καπέλα αυτής της συλλογής.

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Χρησιμοποιήθηκε ως βάση ο ορός Capture Youth Glow Booster και ακολούθησε το Diorskin Forever Undercover Foundation. Μερικές διορθώσεις έγιναν με το Diorskin Forever Undercover Concealer. Τέλος, έλουσα το πρόσωπο με ένα πέπλο πούδρας Diorskin Mineral Nude Bronze ή Glow.
ΧΕΙΛΗ: Τα χείλη έδειχναν σαρκώδη με το Dior Addict Lip Maximizer
Στο πνεύμα μιας τολμηρής και χαρακτηριστικής εποχής, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα look που παίζει με πολύχρωμα liner ματιών.
ΝΥΧΙΑ: Φυσικά με Base Coat Apricot και Gel Coat
Τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Guido Palau, διατηρώντας με στυλ το φυσικό τους ύφος. Είτε κυματιστά, είτε ίσια, τα μαλλιά ήταν χτενισμένα προς τη μία πλευρά, δίνοντας έμφαση στα καπέλα αυτής της συλλογής.


 

TAGS