Ταλέντο, δημιουργικότητα και πάθος είναι τα χαρακτηριστικά που ενώνουν τον κινηματογράφο και τον οίκο ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauté.

Λογικό άρα, η YSL Beauté, η οποία έχει ερμηνεύσει την ομορφιά των γυναικών στις πολυάριθμες μορφές της μέσα στην πάροδο του χρόνου, να είναι μέρος ενός από τα πιο διάσημα κόκκινα χαλιά παγκοσμίως.

JASMINE TRINCA.

Για πρώτη φορά ο οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauté ήταν ο επίσημος χορηγός μακιγιάζ του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που πραγματοποιήθηκε στον γοητευτικό χώρο του Λίντο.

CATERINA SHULHA.

Οι YSL Beauté National Makeup Artists δημιούργησαν beauty looks για τους VIP που παρακολουθήσαν την μπιενάλε, συμβάλλοντας έτσι στη μοναδικότητα του πιο λαμπερού κόκκινου χαλιού με την υπογραφή του μακιγιάζ του οίκου ομορφιάς που είναι πάντα έντονη, νεανική και ισχυρή.

BRUNA MARQUEZINE

Σχετικά με τη συμμετοχή στο φεστιβάλ, ο Stephan Bezy, Πρόεδρος της Yves Saint Laurent Beauté, δήλωσε:

"Ο οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauté έχει την τιμή να είναι μέρος του 74ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ενός φεστιβάλ ευρέως γνωστού για την αριστοκρατική, πρωτοποριακή και μοναδική επιλογή ταινιών."

TAGS