Όλες μας αγαπάμε τα λιπ γκλος. Άρα, αν μας αρέσει να γυαλίζουν τα χείλη μας, γιατί να μην μας αρέσει να έχουμε την ίδια λάμψη και κάπου αλλού στο πρόσωπό μας;

Και μιλάμε για το eye gloss, το οποίο φέρνει ένα νέο τελείωμα, σαν από βινύλιο στα μάτια σου. Το αποτέλεσμα μοιάζει σαν βρεγμένο, λαμπερό και νεανικό, όπου συμπτωματικά αυτές θα ήταν και οι λέξεις που θα χρησιμοποιούσαμε για να περιγράψουμε τα πρόσωπά μας σε έναν τέλειο κόσμο.

Οι μακιγιέζ βάφουν μοντέλα στις πασαρέλες με γυαλιστερά μάτια εδώ και χρόνια, αλλά μπορείς και εσύ εύκολα να επιτύχεις το λουκ αυτό, ακόμα και αν δεν είσαι πια 16 με ροδαλά μάγουλα.

Δεν πρόκειται για κάτι δύσκολο. Αρχικά, αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να προετοιμάσεις τα μάτια σου με μία αγαπημένη σου κρέμα ματιών. Με αυτό τον τρόπο θα ενυδατώσεις την περιοχή και θα αποφύγεις τυχόν φλούδες ή ξηρασία. Το επόμενο βήμα είναι προαιρετικό, αλλά αν συνηθίζεις να χρησιμοποιείς κάποιο primer πριν τη σκιά σου, καλό θα ήταν να το κάνεις και τώρα.

Έπειτα, εφάρμοσε τη σκιά σου όπως θα συνήθιζες και από πάνω εφάρμοσε τη γυαλάδα για την οποία μιλήσαμε προηγουμένως. Έχουν βγει στην αγορά κάποιες μάρκες αυτές τις ημέρες, από το «Milk Makeup Face Gloss» και το «Make Beauty Face Gloss» μέχρι το «NYX Lid Lacquer».

Αν ανήκεις στη κατηγορία που μπορεί να βαριέται λίγο την όλη διαδικασία, μπορείς πάντα να βάλεις μία μικρή ποσότητα βαζελίνης στα βλέφαρά σου για ένα παρόμοιο λουκ, το οποίο θα αντικατοπτρίζει το φως. Μην αφήνεις μόνο τα χείλη σου να λάμπουν. 

Δείτε ένα βίντεο: 

 

Πηγή: goddess.gr

TAGS