Είναι makeup artist, έχει καταγωγή την Κολομβία και ανεβάζει μανιωδώς video στο you tube σαν γνήσια vlogger. Δεν έχει καμιά εξαιρετική τεχνική και ό,τι και αν έχουμε δει στο μακιγιάζ, μέχρι στιγμής, από εκείνη δεν μας έχει προκαλέσει καμιά εντύπωση. Το video, όμως, που δείχνει να κόβει μόνη της την φράντζα της και να τα καταφέρνει τέλεια, πραγματικά μας άφησε άφωνους.

Η τόλμη και η αυτοπεποίθηση της είναι πραγματικά αξιοσημείωτες. Όταν βάζεις το ψαλίδι στα μαλλιά, ξέρεις ότι ο δρόμος αυτός δεν έχει επιστροφή. Άρα ρισκάρεις. Και η Camila έδειξε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να ρισκάρει με τα μαλλιά της. Παρακολουθήστε τον τρόπο της και εντυπωσιαστείτε. Δεν θα σας προτείνουμε σε καμιά περίπτωση να ακολουθήστε το παράδειγμα της αλλά το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο που θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείτε στην σκέψη να το δοκιμάσετε.

Στην περίπτωση που παρασυρθείτε και αποφασίσετε να ακολουθήσετε τον δρόμο της και να πειραματιστείτε με το self service κούρεμα, τουλάχιστον, θυμηθείτε πως όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα δείχνουν πιο μακριά οπότε θα πρέπει να βάλετε το ψαλίδι λίγο πιο κάτω αλλά και πως αν η φράντζα βγει στραβή ο μόνος σου που θα μπορέσει να σας σώσει είναι ένας κομμωτής.  Κατά τ’ άλλα, καλή δουλίτσα σας ευχόμαστε και η Παναγιά μαζί σας.

 

 

TAGS