Η ολοκαίνουρια σειρά Fibre Clinix προσφέρει τη πιο προηγμένη και ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης της Schwarzkopf Professional, με πλήρη εξατομίκευση τόσο στο κομμωτήριο όσο και στην καθημερινή ρουτίνα του σπιτιού.

Η ανάγκη για εξατομικευμένη περιποίηση των μαλλιών έχει μεγαλώσει. Οι καταναλωτές αναζητούν εξατομικευμένα προϊόντα και εμπειρίες, τα οποία καλύπτουν αποκλειστικά τις προσωπικές τους ανάγκες, στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι. Παρόλα αυτά, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις τις σωστές λύσεις, μιας και συχνά τα μαλλιά μας έχουν ταυτόχρονα πολλαπλές ανάγκες. Μπορεί να είναι από ξηρά και ταλαιπωρημένα έως βαμμένα και λεπτά (και ό,τι μπορεί να προκύψει στο ενδιάμεσο!). Για αυτό το λόγο, οι εξειδικευμένες συμβουλές από επαγγελματίες κομμωτές και οι εξατομικευμένες υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών βρίσκονται σε τόσο υψηλή ζήτηση. Ευτυχώς, η πιο προηγμένη και ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης της Schwarzkopf Professional είναι πλέον διαθέσιμη στα κομμωτήρια αλλά και στο σπίτι. 

Σχεδιασμένη με εντυπωσιακά ολογραφικά στοιχεία και σε τόνους του παστέλ, αυτή η πρωτοποριακή σειρά είναι όχι μόνο όμορφη, αλλά σου προσφέρει και επαγγελματική περιποίηση, ενώ παράλληλα η υψηλής-απόδοσης προσέγγιση προσφέρει εξατομικευμένες θεραπείες για την απόλυτη μεταμόρφωση των μαλλιών – από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Fibre Clinix στο κομμωτήριο και στο σπίτι:

Καθώς οι καταναλωτές ψάχνουν για συμβουλές από ειδικούς και προσωποποιημένες λύσεις, οι εξατομικευμένες μορφές εξυπηρέτησης που αντικατοπτρίζουν τις ατομικές τους ανάγκες είναι πλέον απαραίτητες. Η Schwarzkopf Professional το κατανοεί αυτό και για αυτό άλλωστε το νέο Fibre Clinix προσφέρει εξατομικευμένη περιποίηση σε κάθε στάδιο.  Ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση, η μεταμόρφωση των μαλλιών ξεκινά από το κομμωτήριο με μια εξατομικευμένη υπηρεσία Tribond, η οποία μεταμορφώνει τις ίνες της τρίχας και επαναφέρει τα μαλλιά στη φυσική τους κατάσταση.

Σαμπουάν – το ευχάριστο, αλλά αποτελεσματικό σαμπουάν Fibre Clinix Tribond, καθαρίζει και προετοιμάζει τα μαλλιά για την εξατομικευμένη θεραπεία Fibre Clinix.

Θεραπεία – Δύο επιλογές σε θεραπείες Fibre Clinix Tribond Treatments (για λεπτά ή χονδρά μαλλιά) είναι διαθέσιμες. Οι ισχυρές φόρμουλες ενώνουν τους εσωτερικούς δεσμούς της τρίχας για βελτιωμένη ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ η εξωτερική δομή των μαλλιών σφραγίζεται για μεγαλύτερη διαχειρισιμότητα και λάμψη.

Εξατομίκευση – επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα Fibre Clinix Boosters, σχεδιασμένα να αναμειγνύονται με τη σχετική θεραπεία Fibre Clinix Tribond Treatment και να στοχεύουν τόσο στην εσωτερική όσο και στο εξωτερική φθορά της τρίχας καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών:

 

 • Fibre Clinix Vibrancy Booster – για βαμμένα μαλλιά
 • Fibre Clinix Fortify Booster – για ταλαιπωρημένα μαλλιά
 • Fibre Clinix Hydrate Booster – για ξηρά μαλλιά
 • Fibre Clinix Volumize Booster – για λεπτά μαλλιά
 • Fibre Clinix Tame Booster – για απείθαρχα μαλλιά

 

Υπηρεσία μετά τη βαφή:

Χάρη στην ισχυρή του απόδοση στην επανόρθωση και τις πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, το Fibre Clinix είναι η καταλληλότερη υπηρεσία μετά τη βαφή, για πιο δυνατά και πιο λαμπερά μαλλιά. Στο σπίτι, το Fibre Clinix σας βοηθάει να κλειδώσετε το χρώμα στο εσωτερικό της τρίχας, για έως και 90% διατήρηση του χρώματος!

Διατήρηση στο σπίτι:

Για αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια, η διατήρηση του αποτελέσματος γίνεται στο σπίτι με μια ρουτίνα περιποίησης, εξατομικευμένη στις ανάγκες των μαλλιών της πελάτισσας. Κάθε σειρά είναι σχεδιασμένη με συστατικά εμπνευσμένα από τα καλλυντικά:

 

 • Fibre Clinix Vibrancy – η σύνθεσή του με AHA ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος για αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια  
 • Fibre Clinix Fortify – η σύνθεσή του με Niacinamide ενδυναμώνει και θρέφει τις ίνες της τρίχας
 • Fibre Clinix Hydrate – η σύνθεσή του με Σύμπλεγμα Squalane εξισορροπεί το επίπεδο υγρασίας και βοηθάει στην αύξηση της ελαστικότητας
 • Fibre Clinix Volumize – η σύνθεσή του με Phytokine προσφέρει ανάλαφρη και πιο γεμάτη αίσθηση στα μαλλιά
 • Fibre Clinix Tame – η σύνθεσή του με Ceramides τιθασεύει ορατά τη δομή της τρίχας και λειαίνει την επιφάνειά της, για μαλλιά που δεν φριζάρουν.

Κάθε σειρά Fibre Clinix για το σπίτι περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα: Σαμπουάν, Conditioner, Leave-In Conditioner, Θεραπεία και Booster. Για πλήρη εξατομίκευση, το Fibre Clinix Booster μπορεί να αναμιχθεί με τις θεραπείες Fibre Clinix για να στοχεύσει σε πολλαπλές ανάγκες των μαλλιών σε κάθε χρήση.

 

Η Τεχνολογία Fibre Clinix:

Χάρη στην ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης της Schwarzkopf Professional, το Fibre Clinix έχει θέσει ένα νέο ορόσημο με εξατομικευμένες λύσεις για όλους τους τύπους μαλλιών, στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι:

 • Τεχνολογία Triple Bonding – η προηγμένη Τεχνολογία Bonding, η οποία βασίζεται σε 10 χρόνια έρευνας, ενδυναμώνει τη δομή της τρίχας από το εσωτερικό της και χτίζει νέους δεσμούς, προσφέροντας έως και 10 φορές πιο δυνατά μαλλιά*.
 • Τεχνολογία C21 – μια εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνολογία που προστατεύει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η τεχνολογία C21 αναπληρώνει τα κενά στις C21-Λιπιδικές αλυσίδες που υπάρχουν στην τρίχα, επαναφέροντας το περιτρίχιο πιο κοντά στην τέλεια φυσική του κατάσταση χαρίζοντας ενισχυμένη λάμψη και καλύτερη διαχειρισιμότητα.

 

Όταν χρησιμοποιείται ως σύστημα με το Tribond Shampoo και τις θεραπείες,  η τεχνολογία του επανορθώνει την εσωτερική και εξωτερική δομή της τρίχας για έως και 60 ημέρες**, προσφέροντας απόλυτο σφράγισμα στα πορώδη μαλλιά***.

 

 

Fibre Clinix Online και Digital:

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες κομμωτηρίου του Fibre Clinix, επικοινωνήστε με τον σύμβουλο πωλήσεων της Schwarzkopf Professional ή επισκεφθείτε τη σελίδα: schwarzkopfpro.gr/fibreclinix. Μια σειρά από ευκαιρίες εκπαίδευσης είναι επίσης διαθέσιμες μέσω των σεμιναρίων περιποίησης και συμβουλευτικής, όπως και το ASK Education eAcademy: ask-elearning.com

Ανακάλυψε τον πλούτο έμπνευσης μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης της Schwarzkopf Professional (@schwarzkopfpro.greece) και εξερεύνησε τα αποτελέσματα της πλήρης εξατομίκευσης μέσω του hashtag #FibreClinix.

 

Τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες Fibre Clinix είναι διαθέσιμα από το Σεπτέμβρη του 2020.

Η Schwarzkopf Professional πρωτοπορεί και σας καλωσορίζει στα κομμωτήρια του μέλλοντος με μια ψηφιακή καινοτομία στη διάγνωση των μαλλιών…

 

Η Schwarzkopf Professional συνεχίζει να υποστηρίζει τους κομμωτές προσφέροντάς τους νέες, πρωτοποριακές λύσεις που ενσωματώνουν τις τελευταίες καινοτομίες του κλάδου. Λανσάρει το βραβευμένο SalonLab Analyzer & Consultation App, το οποίο συνδυάζει τις εξειδικευμένες γνώσεις των κομμωτών με ψηφιακά στοιχεία για την παροχή πραγματικά εξατομικευμένης συμβουλευτικής στο κομμωτήριο!

 

Με περισσότερα από 120 χρόνια επιστημονικής τεχνογνωσίας στον τομέα των μαλλιών, η Schwarzkopf Professional για πρώτη φορά στην ιστορία της, φέρνει στην αγορά τις τελευταίες τάσεις της ψηφιακής τεχνολογίας δημιουργώντας μια εφαρμογή η οποία:

 

 • Παρέχει υποστήριξη στους κομμωτές ψηφιακά στοιχεία
 • Δίνει τη δυνατότητα στις πελάτισσες να βιώσουν μια εμπεριστατωμένη και πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία στο κομμωτήριο
 • Προσφέρει τον συνδυασμό εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του SalonLab Consultant App

 

Έπειτα από μια επιτυχημένη δοκιμή σε καταναλωτές της Ευρώπης και της Ασίας, η Schwarzkopf Professional συνεχίζει την εφαρμογή του πρωτοποριακού Salon Lab Technology τον Σεπτέμβριο του 2020 σε επιπλέον αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, καθώς και στις ΗΠΑ στις αρχές του επόμενου έτους.

 

«Αυτό σημαίνει εξέλιξη! Όχι μόνο φέρνει το κομμωτήριο του μέλλοντος στο παρόν, αλλά το Schwarzkopf Professional SalonLab επαναπροσδιορίζει την εμπειρία που ήδη ξέραμε στο κομμωτήριο.

 

– Schwarzkopf Professional Global Colour Ambassador, Lesley Jennison

 

Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer:

Το Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer δίνει πλέον τη δυνατότητα στους κομμωτές να αναλύουν τα μαλλιά σε μοριακό επίπεδο, βγάζοντας τους από τη δύσκολη θέση να εικάζουν για το ποια προϊόντα και υπηρεσίες ταιριάζουν καλύτερα στον τύπο μαλλιών κάθε πελάτισσας. Η επαναστατική τεχνολογία επιτρέπει σε έναν αισθητήρα εγγύς υπέρυθρων, να ελέγξει την ποιότητα της εσωτερικής δομής της τρίχας –  μέχρι τώρα η διάγνωση περιοριζόταν στην εξωτερική εικόνα της τρίχας. Πλέον όλα αυτά προσφέρονται με ευκολία και ακρίβεια, χάρη στη φορητή συσκευή με απτική ανάδραση και άμεσα αποτελέσματα.

Schwarzkopf Professional SalonLab Consultant App:

Το SalonLab Smart Analyzer έρχεται με το Schwarzkopf Professional SalonLab Consultation App, μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή που απεικονίζει όλη τη συμβουλευτική διαδικασία. Αυτή η έξυπνη εφαρμογή παρουσιάζει ένα ολιστικό προφίλ των μαλλιών και σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη αξιολόγηση των μαλλιών από τον κομμωτή, οι πελάτισσες έχουν τη δυνατότητα να δουν και να καταλάβουν εύκολα τα αποτελέσματα – δημιουργώντας ένα νέο πρότυπο συμβουλευτικής. Γιατί άλλωστε μόνο αν δεις κάτι μπορείς να το πιστέψεις!

Με 4 απλά βήματα, τα πρωτοποριακά αυτά εργαλεία φέρνουν την επανάσταση στα κομμωτήρια:

 

 1. Καταχώρηση δεδομένων από τον ειδικό: καθοδηγεί τους κομμωτές και τις πελάτισσες στο να καταλάβουν το ιστορικό των μαλλιών και να θέσουν κοινούς στόχους.
 2. Ανάλυση: με μόνο μια απλή και γρήγορη σάρωση των μαλλιών.
 3. Αποτέλεσμα: προσωποποιημένη αξιολόγηση.
 4. Πρόταση προϊόντων: δημιουργία συγκεκριμένου προφίλ ανά πελάτισσα για πρόταση εξατομικευμένων υπηρεσιών κομμωτηρίου αλλά και προϊόντων περιποίησης για το σπίτι.

 

Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & Smart App and Fibre Clinix:

Αφιερωμένο στη «μεταμόρφωση» των μαλλιών, το Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer & Consultant App ταιριάζει απόλυτα με τη νέα πολυτελή συσκευασία του Fibre Clinix που έχει εντυπωσιακά ολογραφικά στοιχεία σε παστέλ αποχρώσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Αυτή η πρωτοποριακή σειρά διατηρεί την  προσέγγιση υψηλής απόδοσης προσφέροντας εξατομικευμένες θεραπείες για πραγματική «μεταμόρφωση» των μαλλιών  από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

 

Χάρη στην ισχυρή απόδοση επανόρθωσης και τις πλήρως εξατομικεύσιμες επιλογές, η εμπειρία του Fibre Clinix ξεκινάει από το κομμωτήριο με την υπηρεσία Tribond, πλήρως εξατομικευμένη στις ανάγκες κάθε πελάτισσας και βασιζόμενη στα ψηφιακά αποτελέσματα του SalonLab Smart Analyzer. Η διαδικασία συνεχίζεται φυσικά και στο σπίτι με προτάσεις διατήρησης προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες μαλλιών της πελάτισσας μέσω του SalonLab Consultant App.

 

Online and Digital:

Για να μάθετε περισσότερα για το Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer & Consultant App, επικοινωνήστε με τον σύμβουλο πωλήσεων της Schwarzkopf Professional ή επισκεφτείτε το: salonlab-server.de/el-GR

 

Πληροφορίες για τα νέα προϊόντα Fibre Clinix και για τις υπηρεσίες κομμωτηρίου  είναι διαθέσιμες στη σελίδα της Schwarzkopf Professional schwarzkopfpro.gr/fibreclinix 

 

 

* Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το σύστημα Fibre Clinix έναντι μαλλιών που δεν έχουν δεχθεί θεραπεία

** Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το σύστημα περιποίησης Fibre Clinix για το σπίτι

*** Δοκιμές χτενίσματος σε βρεγμένα μαλλιά συγκριτικά με μαλλιά που δεν έχουν δεχθεί θεραπεία

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS