Για πρώτη φορά διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στους τομείς που σχετίζονται με την Υγεία την Ομορφιά τη Διατροφή την Ψυχολογία και το Σεξ, ένωσαν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία τους και εστίασαν το ενδιαφέρον τους στους άνδρες και τις γυναίκες της μέσης ηλικίας και πέρασαν το αισιόδοξο μήνυμα ότι η μέση ηλικία αποτελεί μια δεύτερη νεότητα.

Η VICHY ήταν εκεί, δίπλα σε όλες τις γυναίκες που διανύουν τη μέση ηλικία και διαπιστώνουν σημαντικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στον οργανισμό και ειδικότερα στην επιδερμίδα τους, επηρεάζοντας την καθημερινότητά τους. H Vichy έρχεται αρωγός στη σωστή διαχείρισή τους με την εξειδικευμένη σειρά περιποίησης ΝΕOVADIOL και με το μήνυμα Καμμία Παύση στην Εμμηνόπαυση.

H Vichy έρχεται αρωγός στη σωστή διαχείρισή τους με την εξειδικευμένη σειρά περιποίησης ΝΕOVADIOL και με το μήνυμα Καμμία Παύση στην Εμμηνόπαυση.

Στην Ημερίδα "Η Νεότητα στη Μέση Ηλικία", η Vichy τόνισε ότι είναι στο χέρι των γυναικών να βιώσουν τη μέση ηλικά αρμονικά και να την ζήσουν δημιουργικά

Με αυτό το μήνυμα και με εξαιρετικά μεγάλη απήχηση στους πάνω από 700 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκαν οι εισηγήσεις των συνεργατών της Vichy:

Δρ. Μαρίτα Κοσμαδάκη : "Οι επιπτώσεις της ορμονικής γήρανσης στην επιδερμίδα» Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ, Α’ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική, Νοσοκομείο «Α. Συγγρός», σύμφωνα με την οποία η επιτάχυνση της δερματικής γήρανσης που παρατηρείται οφείλεται στις ορμονικές αλλαγές και αντιμετωπίζεται με βάση τη διάγνωση και τις οδηγίες του δερματολόγου. Επίσης ανέδειξε το γεγονός ότι καθημερινά η επιδερμίδα βάλλεται εκτός του ορμονικού και από εξωτερικούς παράγοντες που αυξάνουν τον ρυθμό της γήρανσης ενώ καμία ιατρική παρέμβαση δεν μπορεί να υποκαταστήσει την καθημερινή καλλυντική φροντίδα.

Αγνή Μαριακάκη: «Πώς η χρήση των καλλυντικών επηρεάζει την ψυχολογία μας» Οργανισμική ψυχολόγος & κοινωνική ερευ-νήτρια, Μ.Α. University of Lancaster, Paul Ekman Emotional Intelligence Academy, UK, Certified NLP Trainer , η οποία ανέδειξε το γεγονός ότι υπάρχουν «νεότατοι» άνθρωποι σε μεγάλη ηλικία αποδεικνύοντας ότι η νεότητα είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται και καλλιεργείται! Η κυρία Μαριακάκη προέτρεψε το κοινό να… αντιμιλήσουν στον καθρέφτη τους, να δουν πόσο όμορφοι είναι, και με αφορμή την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης να αγγίξουν με αγάπη και να φροντίσουν το πρόσωπο και το σώμα τους.

Τόλης Γιακουμάκης, Κυτταρικός Βιολόγος DEA, MSc, Επιστημονικός Διευθυντής Vichy, ο οποίος τόνισε ότι όταν η εμμηνόπαυση επέλθει οριστικά είναι αναγκαία η αναδόμηση των ιστών και των λιπιδίων της επιδερμίδας, για την αποκατάσταση της ελαστικότητας και της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας αφού αποκτά βαθιές πτυχώσεις, γίνεται πολύ λεπτή, εύθραυστη & εμφανίζει έντονη ξηρότητα. Σε αυτή την ανάγκη απαντά η σειρά Neovadiol με σύμπλοκο αναπλήρωσης ικανό να αναπαράγει τη δράσης της «ορμόνης νεότητας» DHEA.

Δείτε ένα βίντεο:

TAGS