Γιατί το νερό Sensibio της Bioderma δεν λείπει από κανένα fashion week, σε Μιλάνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη; Γιατί top models, make up artists και δερματολόγοι πίνουν νερό στο όνομά του; Γιατί καθημερινά, ανά 5 δευτερόλεπτα παγκοσμίως, πωλείται ένα Sensibio;

 

Πολλοί είναι οι λόγοι που εξηγούν αυτή την επιτυχία, αλλά ας περιοριστούμε στους πιο σημαντικούς:

1. Η Bioderma διαθέτει 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της δερματολογίας, περισσότερα από 50 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 3 ερευνητικά κέντρα στη Γαλλία καθώς κι έναω μεγάλο αριθμό δερματολόγων και βιολόγων ερευνητών. Έχοντας ως θεμελιώδη αρχή το «η βιολογία στην υπηρεσία της δερματολογίας», η Bioderma παράγει μοναδικά προϊόντα, των οποίων ο τρόπος δράσης βασίζεται στη συστηματική μελέτη του ανθρώπινου οργανισμού. Οι συνθέσεις της αναπαράγουν κι ενεργοποιούν τους φυσικούς και βιολογικούς μηχανισμούς του δέρματος, χρησιμοποιώντας απολύτως αναγκαία ενεργά συστατικά, τα οποία υπάρχουν ήδη στο δέρμα. Αυτός ο επαναστατικός τρόπος σχεδιασμού αυξάνει την ανεκτικότητα και την αντοχή του δέρματος απέναντι στους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες του σύγχρονου τρόπου ζωής και εγγυάται δερματολογική ασφάλεια.

2. Το Sensibio H2Ο είναι ένα επαναστατικό προϊόν καθαρισμού που καταργεί το παραδοσιακό δίδυμο «γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ + λοσιόν». Με μία μόνο κίνηση, χωρίς τρίψιμο και χωρίς ξέβγαλμα, το μαγικό νερό της Bioderma αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ, σμήγματος και διάφορων ρύπων. Είναι τόσο ανάλαφρο και ασφαλές, που χρησιμοποιείται άφοβα ακόμη και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Σε ένα μόνο προϊόν, συνδυάζεται η υδάτινη δροσιά με την αποτελεσματικότητα ενός λαδιού ή γαλακτώματος ντεμακιγιάζ.

3. Το νερό που χρησιμοποιεί η Bioderma στα καθαριστικά της προϊόντα περνά από 10 διαφορετικά στάδια καθαρισμού και αποστείρωσης. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που θεωρείται απόλυτα ασφαλές ακόμη για τα πιο ευαίσθητα και δυσανεκτικά δέρματα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που κορυφαίοι make up artists, σε πασαρέλες και τηλεοπτικά πλατό, το χρησιμοποιούν όχι μόνο μετά, αλλά και πριν το μακιγιάζ.Επίσης για τα λιπαρά δέρματα με τάση για ακμή ή για τα αφυδατωμένα. Αρκεί να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

4. Η σύνθεσή του είναι τόσο ανάλαφρη και δροσερή, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα, χωρίς να επιβαρύνει το δέρμα, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μέρας: από το πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα, μέχρι το βράδυ, για απόλυτα καθαρή και χωρίς ερεθισμούς επιδερμίδα.

Info
Κυκλοφορεί από τη Pharmaten, σε όλα τα φαρμακεία και σε τρεις τύπους: για ευαίσθητο δέρμα, για δέρμα με τάσεις ακμής και για αφυδατωμένο δέρμα.

TAGS