Υπάρχει ένα καινοτόμο serum ματιών που ανορθώνει τα άνω βλέφαρα, μέσα σε μία εβδομάδα. Το όνομά του; Korres Μαύρη Πεύκη 3D Sculpting Συσφυγκτικό & Lifting Super Serum Ματιών 15ml. 

Χαρακτηριστικά:
Καινοτόμο Super Serum που εφαρμόζεται 360o σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών για άμεσο lifting των άνω βλεφάρων. H στοχευμένη δράση του ξεκουράζει αμέσως το βλέμμα και δίνει φρεσκάδα και λάμψη στην έκφραση του προσώπου. Ενισχυμένο με το δραστικό σύμπλεγμα Defeye Gravity, απαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και δρά επανορθωτικά σε μαύρους κύκλους, σακούλες και πρήξιμο.

Δείτε ένα βίντεο με την Λυδία Παπαϊωάννου:

Κύρια Συστατικά:
- ElastiLift-3D. Επαναφέρει τη 3D αρχιτεκτονική του προσώπου. Ανανεώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενισχύει τη σύσφιγξη και αντοχή του, βελτιώνει την υφή, έχει αντιρυτιδική δράση, ενώ ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, επαναφέροντας το σχήμα του.

- Εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης. Με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, σε συνδυασμό με καθαρή πολυφαινόλη Επιγαλλοκατεχίνη, έχει εξαιρετική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Προστατεύει και ενδυναμώνει το συνδετικό ιστό του δέρματος, ενισχύοντας τη σύσφιγξη και την ανθεκτικότητά του. Προλαμβάνει τις βαθιές ρυτίδες και τη χαλάρωση.

- Defeye Gravity. Το πρώτο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα που ορατά και άμεσα ανορθώνει τα άνω βλέφαρα, καθώς προσφέρει αποτέλεσμα lifting στην περιοχή των ματιών, επιτυγχάνοντας αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης άνω του 200%*. Η στοχευμένη δράση του ξεκουράζει αμέσως το βλέμμα και δίνει νεανική φρεσκάδα και λάμψη στην έκφραση του προσώπου, αντιμετωπίζει τη χαλάρωση, απαλύνει τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας» και τους μαύρους κύκλους.

- Μεγάλου και μικρού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ. Ενισχύει τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας και προσφέρει ισχυρή αντιρυτιδική δράση, ενώ προστατεύει από περιβαλλοντικούς παράγοντες γήρανσης. Παράλληλα, διαθέτει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες.

Δείτε το εδώ

Korres Μαύρη Πεύκη 3D Sculpting Συσφυγκτικό & Lifting Super Serum Ματιών 15ml.  €29.14
TAGS