Η nail art διχάζει, ιδιαίτερα στις πιο μαξιμαλιστικές εκδοχές της όπου, συχνά, τα όρια ανάμεσα στο εντυπωσιακό και το κιτς είναι δυσθεώρητα. Έτσι, οι γυναίκες που δηλώνουν πιστές στο μίνιμαλ συνήθως επενδύουν, απλά, στην αδιαπραγμάτευτη φινέτσα ενός γαλλικού μανικιούρ. Αλλά επειδή μερικές φορές το μίνιμαλ μπορεί να γίνει βαρετό, μονότονο, φέτος το γαλλικό μανικιούρ δέχεται πρόθυμα μια πινελιά ανανέωσης, αντικαθιστώντας το κλασικό λευκό στις άκρες των νυχιών με μια ζωηρή απόχρωση.

Το γαλλικό μανικιούρ νέας γενιάς προτιμά να κινηθεί στην παστέλ παλέτα, ιδιαίτερα ταιριαστή στις εμφανίσεις του καλοκαιριού. Δίνει μήκος στα νύχια, κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα ενδίδει στην παιχνιδιάρικη διάθεση της εποχής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Άλλες μίνιμαλ προτάσεις της nail art για φέτος το καλοκαίρι

Λεπτές γραμμές

Αγκαλιάζουν σαν διακριτική κορνίζα το νύχι χωρίς να το πνίγουν στο χρώμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Τελίτσες

Όχι σε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού. Μία ή δύο βούλες κάνουν το μανικιούρ εντυπωσιακό χωρίς να φτάνουν στην υπερβολή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Φευγάτο» χρώμα

Το αποτέλεσμα δείχνει απίστευτα κουλ και αβίαστο: Σαν να έχουμε το μανικιούρ εδώ και καιρό και το νύχι να έχει μακρύνει, με τη διαφορά ότι με έναν ανεξήγητο τρόπο, φαίνεται περιποιημένο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Απλικέ αστέρια

Ιδανικά όμως όχι σε ολόκληρο το νύχι. Ένα ή δύο αστέρια αρκούν για να προσθέσουν διακριτική λάμψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Συννεφάκια

Λευκά συννεφάκια σε ελαφρώς σκουρότερο φόντο εμπλουτίζουν τη nail art με αθωότητα και παιδικότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS