Το φυσικό μακιγιάζ είναι μια τάση που τελευταία έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά δημοφιλής ανάμεσα στις beauty addicts παγκοσμίως. Ακόμα και οι διασημότερες celebrities φαίνεται να έχουν αρχίσει να την προτιμούν κατά κόρον τόσο για την καθημερινότητα όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις τους.

Οι λόγοι ποικίλουν, με τον πιο σημαντικό να είναι το γεγονός ότι είναι low-maintenance, χρειάζεται δηλαδή λίγη συντήρηση και ελάχιστη ανανέωση μέσα στη μέρα. Φυσικά, είναι η ιδανικότερη επιλογή για το καλοκαίρι και τις διακοπές που δεν θες να φοράς πολύ βαριές συνθέσεις και άπειρα προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπό σου. 

Φυσικά, είναι η ιδανικότερη επιλογή για το καλοκαίρι και τις διακοπές που δεν θες να φοράς πολύ βαριές συνθέσεις και άπειρα προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπό σου. 

Εμείς ενθουσιαστήκαμε όταν είδαμε το makeup look της Margot Robbie, που συνδύασε αριστοτεχνικά τις απαλές ροζ και κοραλλί αποχρώσεις σε μάτια, μάγουλα και χείλη, δημιουργώντας όχι μόνο ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα αλλά και άλλη μια τάση, που δεν είναι άλλη από αυτήν της μονοχρωμίας. 

Kεντρική φωτογραφία: EPA/NEIL HALL

Διαβάστε περισσότερα στο Madame Figaro

TAGS