Θάλασσα, ξεγνοιασιά και ήλιος. Αν το καλοκαίρι θα έπρεπε απαραίτητα να περιγραφεί με τρεις λέξεις, θα ήταν σίγουρα αυτές. Και αν η θάλασσα και η ξεγνοιασιά δεν έχουν «παραθυράκια» ο ήλιος, είναι ένα ζήτημα που σηκώνει συζήτηση. Τροφοδότης και πηγή ζωής αναμφισβήτητα, μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά από σύμμαχος να γίνει «εχθρός» και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Σαν κάτι άγριο που θέλει ειδική μεταχείριση και συμπεριφορά. Αυτός ακριβώς είναι ο ήλιος: Όσο τον σέβεσαι θα σε σεβαστεί και θα σε φροντίσει.

Σαν κάτι άγριο που θέλει ειδική μεταχείριση και συμπεριφορά. Αυτός ακριβώς είναι ο ήλιος: Όσο τον σέβεσαι θα σε σεβαστεί και θα σε φροντίσει.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Κατά καιρούς, και ιδιαίτερα την περίοδο της νιότης, έχουμε πέσει στην παγίδα της ατελείωτης ηλιοθεραπείας, χωρίς ή με ελάχιστη προστασία, μόνο και μόνο για να αποκτήσουμε το εντυπωσιακό μαύρισμα των περιοδικών. Ρισκάραμε την υγεία του δέρματός μας αλλά και την ίδια μας τη ζωή, για να αποκτήσουμε κάτι, το οποίο αφενός ήταν παροδικό και αφετέρου μπορούσε να αποκτηθεί με ασφαλέστερες μεθόδους.

Πλέον, και με τα μυαλά στο κεφάλι, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η αντηλιακή προστασία είναι το Α και το Ω κατά τους καλοκαιρινούς, και όχι μόνο, μήνες. Η HEI POA, η οποία εμπράκτως αγαπάει το δέρμα, τα μαλλιά αλλά και εσάς, για ακόμη μία χρονιά δημιουργεί ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας, αλλά και φροντίδας για μετά την έκθεση στον ήλιο.

Με το θαυματουργό λάδι monoï Tαιτής, το οποίο αποτελεί κύριο συστατικό όλων της των προϊόντων, λαμβάνει και φέτος κυρίαρχη θέση στην καλοκαιρινή τσάντα θαλάσσης. Με αντηλιακά γαλακτώματα, αλλά και λάδια, τα οποία κατά κύριο λόγο προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, γεμίζουν τις επισκέψεις μας στην παραλία με μεθυστικά αρώματα ενώ μας ταξιδεύουν σε τόπους εξωτικούς που μυρίζουν καρύδα και αρμύρα.

Με αντηλιακά γαλακτώματα, αλλά και λάδια, τα οποία κατά κύριο λόγο προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, γεμίζουν τις επισκέψεις μας στην παραλία με μεθυστικά αρώματα ενώ μας ταξιδεύουν σε τόπους εξωτικούς που μυρίζουν καρύδα και αρμύρα.

Τα αντηλιακά HEI POA, διαχωρίζονται όχι μόνο σε δείκτες προστασίας, αλλά και ανάλογα με την επιδερμίδα στην οποία πρόκειται να εφαρμοστούν. Έτσι έχουμε αυτά για σκουρόχρωμες ή ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες και φυσικά τα αντίστοιχα για τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ή τις πρώτες σας επισκέψεις στην παραλία.

Φυσικά, και επειδή η φροντίδα της επιδερμίδας δεν σταματά στην αντηλιακή προστασία, η HEI POA ετοίμασε και σειρά ενυδάτωσης του δέρματος για μετά την έκθεση στον ήλιο. Και φέτος, το After Sun Milk με καταπραϋντική aloe vera, έρχεται να δώσει στο δέρμα σας τη χαμένη του λάμψη και δροσιά, ενώ στον «αγώνα» πέφτει ακόμη ένα νέο, επαναστατικό προϊόν: Το δροσερό After Sun Fresh Gel το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφάται άμεσα και να χαρίζει υπέροχη και απαλή υφή στην επιδερμίδα.

Και επειδή από όλη αυτή τη μαζική φροντίδα και περιποίηση, δεν θα μπορούσαν τα μαλλιά μας να μείνουν παραπονεμένα, το After Sun Body & Hair Shampoo καθαρίζει την επιδερμίδα αφαιρώντας αλάτι, άμμο και λοιπά… προϊόντα παραλίας, ενώ η απαλή του σύνθεση είναι κατάλληλη και για τα μαλλιά.

Το φετινό καλοκαίρι, ας μπει η υγεία του δέρματός μας σε προτεραιότητα, και ας απολαύσουμε τις διακοπές μας χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα.

Τα προϊόντα HEI POA διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα. Ενημερωθείτε για τις όλες σειρές προϊόντων περιποίησης στο heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης στο www.heipoa.gr/eshop.php

 

TAGS